14.6 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RADNI SASTANAK

Ravnatelj Latin županijskom vodstvu predstavio dugoročni plan razvoja Srednje škole Koprivnica
R

Županija će vam biti na raspolaganju u vašim potrebama te možete računati na našu podršku u svim projektima i aktivnostima koje trenutno provodite, kao i za onekoje planirate realizirati u budućnosti - istaknuo je župan

Ne propustite

Mario Latin koncem rujna je preuzeo svoj petogodišnji mandat kao ravnatelj Srednje škole Koprivnica, a ovog je tjedna odradio i sastanak s županom Darkom Korenom i zamjenikom župana Ratimirom Ljubićem.

Ravnatelj Latin je nastavnik grupe ekonomskih predmeta i voditelj Erasmus projekata, a županu i zamjeniku predstavio je dugoročni razvojni plan koprivničke Srednje škole Koprivnica, koji je usmjeren na stvaranje još boljih materijalnih uvjeta za učenike i nastavnike, povećanje prostornih kapaciteta, internacionalizaciju ustanove i povezivanje s tržištem rada.

Župan je novom ravnatelju poželio mnogo sreće i uspjeha u radu te ga upoznao s ulogom Županije kao osnivača ustanove.

– Pred vama je mnogo posla u organizacijskom i razvojnom smislu, a Županija će vam biti na raspolaganju u vašim potrebama te možete računati na našu podršku u svim projektima i aktivnostima koje trenutno provodite, kao i za one projekte koje planirate realizirati u budućnosti – istaknuo je župan.

Osim kadrovskih promjena u Srednjoj školi u tijeku su i fizičke, odnosno prostorne promjene. U tijeku su radovi na adaptaciji sanitarnih čvorova i garderoba dvorane, kao i izrada dokumentacije za obnovu sportskog igrališta. Uz to, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije je u sklopu Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava “Priprema projektno-tehničke dokumentacije za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije” odobrilo projekt za izradu projektno-tehničke dokumentacije za projekt izgradnje nove zgrade Srednje škole Koprivnica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Digitalno doba

FOTO/VIDEO Najbolje fotografije Ivana Brkića kroz 20 godina karijere privukle brojne znatiželjnike u Galeriju

Izložba fotografija Ivana Brkića, poznatog koprivničkog fotografa, otvorena je u Galeriji Koprivnica. Djelić njegova opusa, koji broji više od 700...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×