14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Regionalni forum o socijalnom/društvenom poduzetništvu
R

Ne propustite

Centar za eko-društveni razvoj (CEDRA) Čakovec i Autonomni centar – ACT pozivaju Vas na Regionalne forume „Društveno poduzetništvo i Županijska razvojna strategija” koji će se održati prema sljedećem rasporedu:

Zabok / 08.03.2013. od 9 do 11 h / Zelena dvorana CZMNK, Trg D. Domjanića 6
Varaždin / 11.03.2013. od 10 do 12 h / Županijska palača, Franjevački trg 7
Koprivnica / 12.03.2013. od 10 do 12 h / PORA, Florijanski trg 4
Čakovec / 13.03.2013. od 10 do 12 h / dvorana Tehnološko inovacijskog centra Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22

Danas kada socijalno/društveno poduzetništvo postaje sve veći potencijal održivog razvoja koji integrira stvaranje ekonomske i društvene vrijednosti te time direktno doprinosi ispunjenju određenih ekoloških/društvenih ciljeva i dobrobiti zajednice.

Ciljevi Regionalnih foruma su usmjereni ka mapiranju potencijalnih projekata, programa i društveno-poduzetničkih ideja i projekata na temelju mjera i aktivnosti iz Županijske razvojne strategije, čiji outputi bi posložili kreiranju županijske (ali i regionalne) baze/plana djelovanja za 2013./2014. godinu, te samim time bili svojevrsni inputi izradi Nacionalne strategije za razvoj socijalnog/društvenog poduzetništva RH.

Na Regionalnim forumima se očekuje sudjelovanje predstavnika jedinica lokalne/regionalne samouprave, razvojnih agencija, LAG-ova, organizacija civilnog društva, poduzetnika i građana.

Sudjelovanje na Regionalnom forumu je bez naknade što je omogućeno kroz projekt SEFOR II koji provodi udruga Slap iz Osijeka, a financira UniCredit foundation.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×