Rekonstrukcija dijela kanalizacije u Dravskoj

15:28h
0

100907-dravska-mU utorak su započeli radovi na rekonstrukciji dijela kanalizacijske mreže u Dravskoj ulici u Koprivnici čemu su nazočili koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave Komunalca Josip Pobi i direktor Kominga Nedeljko Potroško sa suradnicima.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Kanalizacija se izvodi u istočnom kolničkom traku Dravske ulice, a služit će za odvodnju otpadnih sanitarnih, industrijskih tehnoloških i oborinskih voda. Duljina trase je oko 580 metara od kojih će 450 metara biti izvedeno od betonskih cijevi profila 600, 800 i 1000 milimetara, dok će ostatak biti izveden od kanalizacijskih cijevi profila 300 i 400 milimetara.

Predviđeno trajanje radova je 50 dana, pri čemu će rok završetka ovisiti o vremenskim uvjetima. Rekonstrukciju kanalizacije financira Grad Koprivnica, koji je za nositelja realizacije investicije odredio GKP Komunalac, a radove izvodi koprivnički Koming. Ukupan iznos ove investicije je oko 755.000 kuna.

Tijekom spomenutih radova prometovanje Dravskom bit će otežano stoga vozače pozivamo na osobit oprez i poštivanje uputa predstavnika izvođača koji će regulirati promet.

Izvor: Glas Podravine

čitam...