19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Odlični rezultati

Rekordna posjećenost Muzeja Grada Đurđevca u prošloj godini
R

Muzej Grada Đurđevca u suradnji s Turističkom zajednicom i Gradskom knjižnicom redovito organizira radionice, izložbe, kulturne i zabavne sadržaje u prostorijama muzeja.

Ne propustite

Analiza broja posjetitelja kulturnim sadržajima u utvrdi Stari grad kao što je posjet čuvenoj Donaciji Ivana Lackovića Croate, te modernom multimedijalnom Interpretacijskom centru Picokijade, govori da je u 2017. godini bila u trendu rekordna posjećenost u odnosu na 2016. godinu.

Stari grad i kulturne sadržaje unutar utvrde u 2016. godini posjetilo je ukupno 7.252 posjetitelja, a u 2017. godine čak 11.244 posjetitelja.

Muzej Grada Đurđevca u suradnji s Turističkom zajednicom i Gradskom knjižnicom redovito organizira radionice, izložbe, kulturne i zabavne sadržaje u prostorijama muzeja. Posjetitelji otvorenjem Interpretacijskog centra mogu tokom cijele godine doživjeti priču o Legendi i upoznati njezine likove.

Najava Picassove izložbe izazvala je pozitivne reakcije kod građana. Muzej je poslao pozive za izložbu svim školama, a Ministarstvo znanosti i obrazovanja dalo je preporuku da se osim Picassove izložbe, pogledaju i ostali sadržaji koje Muzej nudi.

Osim obavljanja redovne muzejsko-galerijske djelatnosti Muzej ostvaruje značajne rezultate i sa svojim dodatnim sadržajima. Suradnja sa školama, komunikacija s medijima i prisutnost na društvenim mrežama pridonijela je znatnom porastu prihoda- istaknula je ravnateljica Edita Janković Hapavel.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Imitiranje prirode

FOTO/VIDEO Dragicu permakultura vodi u sađenju vrta: Biljke štite jedna drugu, a imam i trik za puževe

Znate li što je permakultura? Dragica Strmečki iz Koprivnice sa sestrom Josipom ove je godine po prvi put posadila...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×