19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Rezultati natjecanja u sportskom ribolovu
R

Ne propustite

Početkom srpnja nastavljena su natjecanja u organizaciji HŠRS-a na kojima su nastupili klubovi i pojedinci s područja Koprivničko-križevačke županije.

Hrvatska Bass liga

Hrvatska Bass liga održala je 3. i 4. kolo na jezeru Crkveni Bok gdje je u 3. kolu član ekipe ŠRK Picok Đurđevac 1 Željko Novak osvojio 2. mjesto, Mirko Hanžeković iz La Ban Dragon-a Peteranec u 3. kolu te su nakon 3. kola u ukupnom poretku dobro plasirani za mjesta koja vode u reprezentaciju. U 4. kolu  pojedinačno je bio najbolji Mirko Hanžeković iz ŠRK La Ban Dragon Peteranec koji je sada nakon 4. kola i u ukupnom vodstvu lige, član ekipe ŠRK Picok Đurđevac 1 Željko Novak i član ekipe ŠRK Đurđevac 2 Ivan Jozek zadržali su plasmane u prvih deset natjecatelja.

Ekipno je nakon 4. održana kola u vodstvu ekipa ŠRK La Ban Dragon Peteranec, 2. mjesta Jezera Bedekovčina i 3. mjesto ŠRK Picok 1 Đurđevac. ŠRK Picok 2 Đurđevac nalazi se na sredini tablice dok je ŠRK Podravka uvjerljivo na začelju nakon 4. kola lige.

Majstorice seniora

Majstorice seniora za plasman u reprezentaciju Hrvatske završene su 5. i 6. kolom na jezeru Banova Jaruga. 24 najbolja pojedinca iz prve i drugih liga kroz šest kola natjecali su se za mjesto u reprezentaciji. Od koprivničkih predstavnika nastupao je Lončar Matija iz ŠRK B-Šport te je na natjecanju ukupno osvojio 15. mjesto.

59. Kup Hrvatske za kadete i kadetkinje

59. Kup za najmlađe kategorije natjecatelja održan je u Ludbregu na terenima Ribnjak kod ribičkog doma i na starom toku rijeke Bednje. Od naših predstavnika najbolje je bila plasirana ekipa kadeta ŠRK Đelekovec  u sastavu Helena Margetić, David Pivar i Luka Harambaša  osvojila je 2. mjesto ekipno nakon dva dana natjecanja. Pojedinačno je Helena Margetić osvojila 3. mjesto. Ekipa kadeta ŠRK La Ban Dragon osvojila je 13. mjesto od 22. ekipe. U kategoriji kadetkinja nije bilo naših predstavnika.

Hrvatska šaranska liga

Na jezeru Lapovac kod Našica održano je 4. kolo lige u kojoj nastupa ekipa ŠRK Kečiga Podravske Sesvete. Ekipa Kečige u sastavu Anđelko Toplovčan i Vedran Đipalo u 4. kolu osvojila  je odlično 5. mjesto.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Imitiranje prirode

FOTO/VIDEO Dragicu permakultura vodi u sađenju vrta: Biljke štite jedna drugu, a imam i trik za puževe

Znate li što je permakultura? Dragica Strmečki iz Koprivnice sa sestrom Josipom ove je godine po prvi put posadila...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×