-3.4 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
LAKŠA EVIDENCIJA

Ribiči će ponovo morati po nove iskaznice, ovaj put plastificirane s QR kodom
R

Skeniranjem QR koda kroz centralnu bazu ovlaštenici, ribočuvari i udruge moći će vidjeti gdje je ribolovac član i gdje je podmirio obveze članstva u udruzi tj. ovlašteniku ribolovnog prava za tekuću godinu.

Ne propustite

Hrvatski športsko ribolovni savez ponovno je donio odluku o izmjeni članske iskaznice Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, ali ovaj put s detaljnim pojašnjenjem razloga i načina izdavanja članske iskaznice.

- Oglas -

Od 2022. godine izdavat će se plastificirana članska iskaznica koja će uz osobne podatke sadržavati i QR code na kojem će se svi podaci o članstvu u određenoj udruzi biti vidljivi prilikom očitanja.

Zakonom o slatkovodnom ribarstvu propisana je obveza članstva u HŠRS-u prilikom kupnje godišnje dozvole za sportski ribolov te se radi točne evidencije članstva sustav kompletno digitalizira.

Svakom ribiču će se izdati samo jedna članska iskaznica HŠRS-a bez obzira na članstvo u više udruga te ribič samo jednom plaća izdavanje plastificirane iskaznice koja vrijedi doživotno.

- Oglas -

Skeniranjem QR koda kroz centralnu bazu ovlaštenici, ribočuvari i udruge moći će vidjeti gdje je ribolovac član i gdje je podmirio obveze članstva u udruzi tj. ovlašteniku ribolovnog prava za tekuću godinu. Putem QR koda bit će moguće doći i do drugih podataka kao primjerice zaštitne mjere i lovostaji te zakonske regulative bitne za svakog sportskog ribolovca i ostalo.

Kadetske kategorije nemaju obvezu nove članske iskaznice, no ako imaju položen ribički ispit i žele mogu uzeti trajnu člansku iskaznicu. pojasnili su.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Profinjeno kulerski!

Toplom bundicom i kapom kakvu je furao najpoznatiji šegrt protiv sjeverca na Apašu

Kape i šeširi osim što nas štite i griju u zimskim danima istovremeno ukrašavaju naš cjelokupan imidž. Mornarska ili pekarska...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti