19.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Robert Markulin više neće biti direktor Slaven Belupa
R

Ne propustite

Po završetku aktualne sezone Robert Markulin više neće biti direktor Slavena Belupa.

Objavio je to u razgovoru za Sportske novosti, a njegova je odluka čvrsta i čini se, konačna, iako je predsjednik Stanislav Biondić rekao kako još ništa nije riješeno.

– Ovo nije prvi put, već u par navrata sam izrazio želju za odlaskom, ali problem je bio to što klub nije mogao naći rješenje na poziciji direktora koje bi zadovoljilo poslodavca i Upravu kluba. Međutim, sad je najava stigla dovoljno rano. Mislim da nakon 12 godina jednostavno mora doći netko s novom energijom. Ja sam se „potrošio”, a tu mislim na elan i energiju i nakon 30. lipnja više neću obnašati funkciju direktora Slavena, o tome sam obavijestio predsjednika kluba Stanislava Biondića – rekao je Markulin i dodao:

– Jedini razlog je da više nisam spreman operativno cijele dane raditi u klubu. Mislim da bi trebao doći netko mlađi, kome svi mi stariji trebamo biti tu kao podrška i logistika. Poslije svega ovog što je napravljeno od ulaska u Prvu ligu do danas cilj je da se Slaven dalje razvija i jača – smatra Markulin, koji želi ostati u Upravi kluba kao jedan od dopredsjednika.

Predsjednik Stanislav Biondić također se sprema za odlazak, tako su tijekom tjedna brujali koprivnički kuloari.

– Obojica volimo klub, isto je tako činjenica da smo umorni. Ja sam već davno htio otići, šest godina je puno, a direktor je tu već 12 godina. Međutim, svi zajedno moramo se dogovoriti o budućnosti, klub je važniji od bilo kojeg pojedinca – rekao je Stanislav Biondić za Sportske novosti.

Još se ne može naslutiti tko je najbliže direktorskoj poziciji u Slavenu Belupu, dok bi Biondića mogao naslijediti netko iz tvrtke Belupo. U tom smislu spominje se član Uprave Hrvoje Kolarić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nema više gledanja

Netflix uskoro više neće raditi na ovim modelima televizora, provjerite je li vaš na popisu

Počevši od 24. srpnja 2024., Netflix će prestati nuditi podršku za svoju primjenu na više od 10 modela televizora. Drugim...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×