25.1 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Rocklive poziva izlagače na sudjelovanje na Rocklive festu
R

Ne propustite

RockLive Festival upućuje javni poziv svim zainteresiranim izlagačima da se prijave za sudjelovanje na festivalu koji će se od 1. do 3. rujna održati u Koprivnici.

Kako je od samog početka poznato, RockLive festival nije isključivo glazbeni festival, već događaj koji objedinjuje glazbu i sve njene popratne sadržaje u veliku trodnevnu glazbeno-zabavnu manifestaciju.

U skladu s tim, upućuje se poziv svim uličnim sviračima, zabavljačima, žonglerima, grafiterima, breakdancerima i drugim performerima, da se prijave za sudjelovanje u programu prvog RockLive Festivala.

Također, dio RockLive Festivala biti će i „RockLive Multimedija“, prostor u kojem će posjetitelji festivala moći uživati u odličnim filmovima sa glazbenom tematikom, predstavljanju knjiga, izložbama koncertnih fotografija, pregledavanju fanzina i slično.

Više informacija o ovim kategorijama potražite na stranici festivala pod rubrikom PRIJAVE-IZLAGAČI.  www.fest.rocklive.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zgodna izložba

FOTO Podravci u Ferdinandovcu pokazali konje i zaprege, svi oduševljeni plemenitim životinjama

Na sajmištu u Ferdinandovcu održana je zanimljiva izložba konja i konjskih zaprega u organizaciji Županijske Udruge uzgajivača hrvatskog posavca...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×