Festivalska sezona

RockLive traži volontere

15:01h
0
RockLive 2015 // Foto: Matija Gudlin

Organizatori festivala poručuju kako i ove godine trebaju volontere koji će svojim angažmanom uvelike pomoći u realizaciji ovog festivala.

RockLive, jedan od najpoznatijih festivala ovih prostora, ove godine održat će se na obali jezera Šoderica. Osim što je mjesto na kojem se velik broj posjetitelja zabavlja, RockLive je i mjesto na kojem brojni volonteri skupljaju nova iskustva i provode festivalske dane na nešto drugačiji način.

Organizatori festivala poručuju kako i ove godine trebaju volontere koji će svojim angažmanom uvelike pomoći u realizaciji ovog festivala.

Prijave za volontere traju kratko, samo do 10.7.2016., a način prijave je sljedeći – na mail udrugarock@gmail.com pošaljite svoje podatke (ime i prezime, datum rođenja, volonterska iskustva i kontakt broj telefona) i čekajte period iza 10.7. kada će imena ovogodišnjih volontera biti objavljena.

Za dobru atmosferu na ovogodišnjem RockLive festivalu pobrinut će se Elemental, Los Fastidios, Kawasaki 3P, Repetitor i mnogi drugi.

Ulaznice su se do sada prodavale u rekordnom broju, no ima ih još. Festivalsku ulaznicu možete kupiti po cijeni od 80 kuna putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta. Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja iznosit će 100 kuna, dok će cijene dnevnih ulaznica biti poznate naknadno.