Poklon građanima za Dan grada Koprivnice

Rođendansko raspoloženje lagano se zahuktava, Kazalište Oberon povodom Dana grada dovodi besplatnu predstavu u Koprivnicu

Kazalište Oberon, uz sufinanciranje od strane grada Koprivnice i Ministarstva kulture, odlučilo u naš grad dovesti Dječje kazalište Branka Mihaljevića i predstavu Martina Baltscheita Lav koji nije znao pisati. 

15:09h
0
Ustupio: Damir Mađarić

Bliži se Dan grada Koprivnice i već lagano kreće rođendansko raspoloženje pa je tako Kazalište Oberon, uz sufinanciranje od strane grada Koprivnice i Ministarstva kulture, odlučilo u naš grad dovesti Dječje kazalište Branka Mihaljevića i predstavu Martina Baltscheita Lav koji nije znao pisati.


Priča o Lavu koji ne zna pisati je avanturistička priča iz prašume, prepuna događaja i izrazito smiješna. Uz lava, djeca će upoznati mnogo smiješnih životinja koje pokazuju karakterne crte ljudi i zaljubljenog kralja životinja tjeraju na rub očaja. Lav ne zna pisati, ali to ga ne smeta jer on zna rikati i pokazati zube, a više mu i ne treba. Ali kada sretne pametnu i lijepu lavicu koja uz to čita knjigu brzo primijeti kako bi bilo korisno da zna pisati i čitati. Jer lavica koja zna čitati je dama, a dami se prvo napiše pismo, ljubavno pismo. Dalje vam ništa nećemo otkriti.

Ulaz na premijeru, koja će se održati 25. listopada u Domoljubu u 18 sati, je besplatan za svu djecu i roditelje kao poklon za dan grada Koprivnice.
Spomenimo još na kraju kako je predstava namijenjena za uzrast od pet do devet godina.

Ustupio: Damir Mađarić
Ustupio: Damir Mađarić
Ustupio: Damir Mađarić

čitam...