9.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dobra vijest

Roditelji mališana koji polaze vrtić u Molvama oslobođeni plaćanja za lipanj
R

Ne propustite

Nekoliko općina s područja Koprivničko-križevačke županije ostvarilo je financijsku potporu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, a koja se tiče održavanja i razvoja predškolske djelatnosti. Među njima je i općina Molve.

Dobra je to vijest za tamošnje roditelje, čiji mališani polaze Dječji vrtića Pčelica, jer će u potpunosti biti oslobođeni plaćanja udjela za lipanj.

Kroz ovu financijsku potporu, koja uključuje troškove propisane Državnim pedagoškim standardom što su izdaci za radnike te prehrana djece i uvjeti boravka djece, omogućit će se uspješan daljnji rad vrtića kao mjera demografske politike unapređenja roditeljstva i podrške mladim obiteljima.

– Na ovaj način se potiču roditelji na ostanak u svojoj životnoj sredini na ruralnom području – poručuju iz Općine.

Podsjetimo, radi se o potpori za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2022. godini za razdoblje od jedanaest mjeseci u pedagoškoj godini 2021./2022., a ova vrijedna demografska mjera podrazumijeva bespovratnu financijsku potporu u iznosu od 220.000 kuna iz Državnog proračuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dom kulture

FOTO Ljubitelji umjetnosti minijaturnog drveća došli su na svoje, pogledajte izložbu

U Domu kulture U Đurđevcu može se razgledati izložba 30 patuljastih, većinom autohtonih vrsta drveća, koje je u sklopu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×