15.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ronioci Šoderice prvaci Hrvatske u podvodnoj orijentaciji
R

Ne propustite

Proteklog vikenda, 9. i 10. srpnja, na jezeru Šoderica, održano je 20. otvoreno prvenstvo Hrvatske u podvodnoj orijentaciji.

Natjecanje je bilo međunorodnog karaktera, jer su nastupili i natjecatelji iz Republike Austrije i Republike Srbije.

U subotu su održane dvije utrke. Prvo su se natjecatelji okušali u najzahtjevnijoj disciplini podvodne orijentacije – MONK-u, a popodne je bila disciplina reperi. Kod žena su najuspješnije bile djevojke iz Mladosti iz Medulina, Saša Miloš i Lea Ikić, drugo mjesto osvojile su njihove klupske kolegice Tijana Pavelić i Petra Rački, a treće su bile djevojke iz trećeg maja, Laura Sutlović i Dora Bassi.

U muškoj konkurenciji apsolutnu su dominaciju imali domaći natjecatelji, osvojivši prva tri mjesta. Prvo mjesto osvojili su Vladimir Šoštarić i Marko Sremec, drugi su bili braća Dominik i Luka Đurđ, dok su treće mjesto osvojili Filip Nestić i Alen Milek.

I u popodnevnoj utrci su koprivnički dečki dominirali, tako da su prvo mjesto podijelili Vladimir Šoštarić i Marko Sremec, drugi je bio natjecatelj iz Austrije Rajko Bulajić, dok je treće mjesto pripalo domaćem natjecatelju Dominiku Đurđ. Kod djevojaka, prvo i drugo mjesto pripalo je medulinkama Saši Grenko i Lei Ikić, dok je treća bila Roberta Cetina iz trećeg maja.

U disciplini M- kurs, koja je bila na rasporedu u nedjelju u jutro, domaćini nisu bili toliko uspješni, tako da je najbolje plasirani bio o gost iz Beograda, Ivan Petrić, drugi član austrijske ekipe Rajko Bulajić , a treći opet Beograđanin Andrej Matić. U ženskoj konkurenciji je prvo mjesto osvojila Laura Sutlović iz KPA 3. Maj,a drugo i treće mjesto je pripalo medulinkama Saši Miloš i Tijani Pavelić.

U popodnevnom dijelu je održana ekipna disciplina, u kojoj su prvo mjesto osvojili Beograđani, Zoran i Andrej Matić, Nenad Tomin i Ivan Petrić. Domaćini – Marko Sremec, Alen Milek, Dominik Đurđ i Vladimir Šoštarić, osvojili su drugo mjesto. Treći su bili austrijanci Janos Fehervary i Rajko Bulajić.

U ekipnoj konkurenciji, prvo mjesto u muškoj konkurenciji uvjerljivo je osvojila ekipa Šoderice, drugo mjesto pripalo je Beograđanima, a treće gostima iz Austrije. U ženskoj konkurenciji, pobjedu su odnijele djevojke iz PD ” Mladosti ” iz Medulina ispred KPA 3. maj i KPA ” KOstrene”. Klupski prvak države za 2011. je RK ” Šoderica”, drugi je PD ” Mladost ” iz Medulina, a treći KPA 3. Maj iz Rijeke.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

To je to

Tko ima bolji stil? Ove dvije zgodne frendice očaravaju, svaka ima svoj tajni adut

Zgodne frendice na špici su ovog vikenda privukle pozornost svojom bezbrižnom elegancijom. Kad bi morali i birat čiji nam se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×