23.5 C
Koprivnica
Petak, 14. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
19. po redu

Rotary club Koprivnica humanitarnom aukcijom umjetničkih slika prikuplja sredstva za učenike slabijeg imovinskog stanja
R

Humanitarna aukcija održat će se sutra u hotelu Podravina u Koprivnici s početkom u 19:00 sati

Ne propustite

I ove godine članovi Rotary Cluba Koprivnica organiziraju humanitarnu aukciju slika, a sve u cilju kako bi pomogli učenicima slabijeg imovinskog stanja.

Ove godine prikupljeno je 30 akademskih i amaterskih slikovnih i kiparskih djela na Likovnoj koloniji koja je održana u lipnju ove godine u Legradu. To je ujedno i najveći broj sakupljenih radova do sada. Za ovu aukciju odabrana su 22 rada koja su stilski, ritmički i tematski drugačija.

Sredstva prikupljena na aukciji daju se za stipendiranje talentiranih učenika slabijeg imovinskog stanja iz koprivničke i đurđevačke Gimnazije.

– Riječ je o dugoj i vrlo značajnoj tradiciji koja se uspjela održati dugi niz godina zahvaljujući samosvijesti rotarijanaca da pomognu talentiranim učenicama i učenicima Gimnazije Fran Galović iz Koprivnice i gimnazije Dr. Ivan Kranjčev iz Đurđevca kojima je novčana pomoć prijeko potrebna. Do sada je podijeljeno preko 150 tisuća eura bez povratnih stipendija – rekao je ravnatelj koprivničke gimnazije Vjekoslav Robotić.

Humanitarna aukcija održat će se sutra u hotelu Podravina u Koprivnici s početkom u 19:00 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svjetski dan darivatelja krvi

FOTO/VIDEO Praunuk dr. Tomislava Bardeka došao u Koprivnicu 100. puta dati krv: Sjećam se priča od mame i bake o pradjedu, ovo je za...

Tomislav Zjačić, praunuk dr. Tomislava Bardeka čije ime nosi koprivnička bolnica, danas, na Svjetski dan darivatelja krvi, dao je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×