19.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
svečana dodjela

Rotary Club Ludbreg dodijelit će nagrade za izvrsnost, fond nagrada iznosi 3600 eura
R

Svečanost će se tradicionalno održati na Veliku subotu u 14 sati u hotelu Amalia u Ludbregu

Ne propustite

Nagrade za izvrsnost i ove će godine dodijeliti Rotary Club Ludbreg, a svečanost će se tradicionalno održati na Veliku subotu u 14 sati u hotelu Amalia u Ludbregu.

Iz Grada pojašnjavaju koliko nagrada će se uručiti i u kojim kategorijama.

– Uručit će se tri godišnje nagrade za izvrsnost u kategoriji učenika srednjih škola, gimnazija i umjetničke škole. Dvije godišnje nagrade za izvrsnost u kategoriji učenika srednjih strukovnih škola s četverogodišnjim trajanjem. Dvije godišnje nagrade za izvrsnost u kategoriji učenika srednjih strukovnih škola u trajanju od tri godine. Šest godišnjih nagrada za izvrsnost u kategoriji redovitih studenata dodiplomskog, diplomskog, stručnog, odnosno integriranog studija te jedna godišnja nagrada u kategoriji poslijediplomskih studija, odnosno specijalistički ili doktorski – ističu.

Spomenimo da ukupni fond nagrada iznosi 3600 eura.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kulturno-umjetnička manifestacija

FOTO/VIDEO Brojni mještani uživali u bogatom programu Đelekovečke večeri, Samoščanec: Ovogodišnji dan općine posvećen je našoj tradiciji

Brojni mještani jučer su mogli uživati u bogatom kulturno-umjetničkom programu Đelekovečke večeri. Bogat program održan je u Domu kulture Pajo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×