VELIKA SUBOTA

Rotary klub Ludbreg tradicionalno uručio nagrade za izvrsnost

Svečanost je održana na Veliku subotu u hotelu Amalia.

11:36h
0
Foto: Grad Ludbreg

Rotary klub Ludbreg i ove je godine proveo Natječaj za izvrsnost u akademskoj ili školskoj godini 2017./2018. Nagrade su tradicionalno uručene na Veliku subotu u hotelu Amalia.


Dvije godišnje nagrade za izvrsnost Rotary kluba Ludbreg u kategoriji učenika srednjih škola, gimnazija i umjetničkih srednjih škola, u iznosu od po 1500 kuna uručene su Luciji Ivanuša iz Vinograda Ludbreških, učenici Srednje škole Ludbreg, Opća gimnazija i Luciji Zmaić iz Ludbrega, učenici Gimnazije Fran Galović Koprivnica.

Godišnju nagradu za izvrsnost Rotary kluba Ludbreg u kategoriji učenika srednjih strukovnih škola s četverogodišnjim trajanjem u uznosu od po 1500 kuna primile su Tihana Vuk iz Poljanca, učenica Gospodarske škole u Varaždinu, smjer upravni referent i Emilly Zember, učenica Srednje škole Ludbreg, smjer ekonomist.

U kategoriji godišnje nagrade za izvrsnost Rotary kluba Ludbreg u kategoriji učenika srednjih strukovnih škola s trogodišnjim trajanjem kojima se stječe SSS u iznosu od po 1500 kuna nagrađeni su Leon Kivač iz Apatije, Srednja škola Ludbreg, smjer CNC operater, Erik Kelin iz Poljanca, Srednja škola Ludbreg, smjer CNC operater, Danijel Lovasić iz Malog Bukovca, Srednja škola LUdbreg, smjer CNC operater.

U kategoriji godišnjih nagrada za izvrsnost Rotary kluba Ludbreg u kategoriji redovitih studenata dodiplomskog, diplomskog, stručnog odnosno integriranog studija u iznosu od po dvije tisuće kuna nagrađeno je čak šest studenata: Maja Pajtak iz Malog Bukovca, Sveučilište u Zagrebu, Učiteljski fakultet u Zagrebu, preddiplomski sveučilišni studij ranog i predškolskog odgoja, Davor Biškup iz Ludbrega, Fakultet strojarstva i brodogradnje Zagreb, proizvodno inženjerstvo, Ivana Gložinić iz Poljanca, Sveučilište u Rijeci, Odjel za matematiku, diplomski sveučilišni studij matematika-informatika, Marija Somogji iz Hrastovskog, SVeučilište u Zagrebu, Geotehnički fakultet Zagreb, smjer upravljanje vodama, Dajana Balaić iz Poljanca, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, prediplomski i Kristina Tkalec iz Vrbanovca, SVeučilište u Zagrebu, Učiteljski fakultet u Čakovcu, učiteljski studij.

Uručene su i dvije godišnje nagrade za izvrsnost Rotary kluba Ludbreg u kategoriji poslijediplomskih studija (specijalistički, doktorski). Nagrade su uručene Alenu Požgaju iz Hrastovskog, SVeučilište u Zagrebu, PMF, poslijediplomski sveučilišni studij Geologije prva godina i Borni Vidoviću iz Martijanca, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, smjer ekonomija i globalna sigurnost, druga godina.

čitam...