nevjerica

Rukometašice se objavama opraštaju od voljenog trenera, Saračevićeve zadnje riječi njima bile su: ‘Samo da vam kažem cure, ja vas volim sve…’

Teško će biti sljedećih dana svim ljubiteljima sporta i rukometa, a uz njegovu obitelj teško će biti i igračicama Podravke koje su se počele opraštati od voljenog trenera objavama na društvenim mrežama. Malo je riječi kojima se može dočarati bol. 

10:00h
0
Foto: Ivan Brkić // RK Podravka Vegeta
Foto: Ivan Brkić // RK Podravka Vegeta

Šok i nevjerica ‘pokosili’ su jučer navečer Koprivnicu, a onda i Hrvatsku. Nakon srčanog udara preminuo je Zlatko Saračević, trener Podravka Vegete i proslavljeni hrvatski rukometaš, zlatni olimpijac. Sudbina je htjela da mu srce stane samo koji sat nakon što je sa svojom Podravkom pobijedio Lokomotivu i praktično osvojio novi naslov prvaka države.

Vozio je Barbaru Stančin doma i na semaforima u gradu mu je pozlilo. Pozvana je hitna pomoć koja ga je oživljavala, no nije mu bilo spasa. Otišao je. Teško će biti sljedećih dana svim ljubiteljima sporta i rukometa, a uz njegovu obitelj teško će biti i igračicama Podravke koje su se počele opraštati od voljenog trenera objavama na društvenim mrežama. Malo je riječi kojima se može dočarati bol.

Kako kaže Nikolina Zadravec, njegove posljednje riječi bile su ‘Samo da vam kažem cure, ja vas volim sve …’