JAVNI RED I MIR

S 3,23 promila u prostorijama Hitne lupao šakom o zid pa dobio premještaj u policijske prostore

Nacvrckani biciklist je pao te je po njega došla ekipa Hitne pomoći koja ga je odvela u svoje prostorije u koprivničkoj bolnici.

08:30h
0
Biciklist u magli // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Koprivnička policija, ali i djelatnici Hitne pomoći imali su jučer pune ruke posla s biciklistom koji je u kasnijim večernjim satima mrtav pijan upravljao svojim vozilom na dva kotača. On se u 21.55 pošteno natankiran, trudio upravljati biciklom iz smjera Cvjetne prema Crnogorskoj ulici u Koprivnici. S obzirom da mu je kasnije policija utvrdila da je u sebi imao 3,23 promila alkohola, slijed događaja bio je gotovo pa očekivan.

Nacvrckani biciklist je pao te je po njega došla ekipa Hitne pomoći koja ga je odvela u svoje prostorije u koprivničkoj bolnici. Tamo je utvrđeno kako je “veseljak” imao više sreće nego pameti i nije se ni na koji način ozlijedio. No, u glavi mu još uvijek nije bilo baš bistro te je počeo iskazivati agresivnost spram osoblja i u jednom momentu udario šakom o zid prostorije u kojoj je bio smješten.

Zbog tog svog ponašanja, iz bolničkih je prostora prebačen svega stotinjak metara dalje, u zgradu policije, na triježnjenje.
Zbog ovakvog svog ponašanja zaradio je optužni prijedlog zbog kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima javnog reda i mira, potvrdili su iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke.