27.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U planu je proširenje

S novom pedagoškom godinom mali polaznici u Dabriću kreću i u jaslice
S

Ove su godine otvorene i jaslice koje polazi 12 malih polaznika u dobi od godine dana do tri godine te su zaposlene dvije nove odgajateljice.

Ne propustite

Legrad bilježi 100 godina tradicije vrtića, a ove su godine otvorene i jaslice koje polazi 12 malih polaznika u dobi od godine dana do tri godine te su zaposlene dvije odgajateljice. Vrtićka skupina Dabrića broji 20 djece, no kako postoji veliki interes, u planu je i proširenje vrtića.

– U jaslicama i vrtiću dijete provodi vrijeme sa svojim vršnjacima, napreduje u razvoju, razvija socijalne vještine, uči se samostalnosti i empatiji. Okruženo je mnoštvom edukativnih materijala i poticaja, a o njemu se brinu educirane osobe koje aktivnosti i odgoj prilagođavaju djetetovoj dobi kako bi što bolje utjecali na njegov psihički, fizički i kreativni razvoj – ističu u legradskom vrtiću.

Općina Legrad je do sada sufinancirala zbrinjavanje djece jasličke dobi, a kako se pokazala sve veća potreba za tom vrstom usluge, Vijeće Općine Legrad prihvatilo je program ranog predškolskog odgoja koji su predložili načelnik Općine Legrad i ravnateljica Dječjeg vrtića Dabrić.

Dabrić je posjetio i općinski načelnik te poželio djeci i odgojiteljicama uspješnu pedagošku godinu.

Foto: Općina Legrad
Foto: Općina Legrad
Foto: Općina Legrad
Foto: Općina Legrad
Foto: Općina Legrad
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ususret MANIFESTACIJI

PROGRAM PICOKIJADE Tri dana zabave za svačiji ukus, nastupaju Goran Bare, Željko Samardžić i Parni valjak

Picokijada, tradicionalna turistička manifestacija u Gradu Picoka – Đurđevcu, kojom se oživljava legenda o nevjerojatnoj pobjedi Đurđevčana nad Turcima,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×