Samo tri pogotka Slavena Belupa u Đelekovcu

18:44h
0

091103-osvit-mPočetak prijateljske utakmice Osvita i Slavena Belupo kasnio je u utorak u Đelekovcu oko 15 minuta. No, nije problem bila rasvjeta, koja je uredno radila, već nedolazak sudaca, koje nadležni povjerenik navodno nije ni obavijestio o odigravanju utakmice!

Dogovoreno je da sudi Slavenov pomoćni trener Pavo Crnac, a domaćin je pružio dobar otpor te je više od pola sata sačuvao čistu mrežu protiv koprivničkog prvoligaša za kojeg su nastupili igrači poput Vručine, Šafarića, Poldrugača, Čavala i Jurića. U tome im je, doduše, pomogao i mokar, sklizak teren na kojem je bilo lakše momčadi koja se brani. Na kraju je završilo 0:3, očekivalo se da će pobjeda biti izražena većim omjerom.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Prvu priliku imao je Osvit, u 12. minuti Celišćak je iz daljine dobro tukao, a Rodić je krajnjim naporom loptu izbacio u korner. U 32. minuti nakon solo akcije Vručina je pogodio za vodstvo Farmaceuta.

Minutu prije odmora Vručina je promašio zicer, izašao je sam pred domaćeg vratara Pavlića koji je obranio njegov udarac, a odbijenu loptu Tepurić je poslao visoko iznad gola. Za Osvit je Matošić u 45. minuti snažnim udarcem pogodio vanjski dio mreže.

Farmaceuti su dominirali i u nastavku. Vodstvo je povisio Jakšinić, a konačnih 0:3 postavio je Vojnović na dodavanje Vručine. Posljednjih pola sata Zlatko Dalić uveo je sedmoricu prvotimaca koji su u subotu igrali na Kantridi.

PRIJATELJSKA UTAKMICA

OSVIT – SLAVEN BELUPO 0:3 (0:1)

ĐELEKOVEC – Igralište Osvita. Gledatelja 200. Sudac: Crnac (Koprivnica).

OSVIT: Pavlić (od 80. Kadija), I. Mraz (od 46. Lukić), S. Mraz, Lovković, Pavlek, Balent, Matošić, M. Lončar, Samošćanec (od 46. Indir), Celišćak (od 77. G. Lončar), Paradžik (od 46. D. Kokalović). TRENER: Vjeroslav Blašković.

SLAVEN BELUPO: Rodić (od 61. Pelin) – Jambrušić (od 61. Csizmadia), Poldrugač (od 61. E. Kokalović), Gal, Čaval (od 61. Maras) – Bilen (od 61. Delić) – Jurić, Šafarić, Jakšinić (od 61. Posavec) – Vručina, Tepurić (od 61. Vojnović). TRENER: Zlatko Dalić.

STRIJELCI: 0:1 Vručina (32), 0:2 Jakšinić (47), 0:3 Vojnović (82).

čitam...