12.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OSTANI DOMA

Samo tri županije u Hrvatskoj nemaju zabilježen slučaj korone, Koprivničko-križevačka pri samom dnu po broju zaraženih
S

Naša, Koprivničko-križevačka po broju zaraženih ide uz bok sa Međimurskom i Ličko-senjskom, te srećom zasad ima samo jednu zaraženu osob

Ne propustite

U ovom trenutku u Hrvatskoj zaraženih koronavirusom nema u tri od 21 županije. Radi se o Požeško-slavonskoj, Virovitičko-podravskoj i Vukovarsko-srijemskoj, prema podacima na službenim stranicama koronavirus.hr.

Naša, Koprivničko-križevačka po broju zaraženih ide uz bok sa Međimurskom i Ličko-senjskom, te srećom zasad ima samo jednu zaraženu osobu.

Bjelovarsko-bilogorska i Brodsko-posavska ima po dvije osobe pozitivne na koronavirus, dok po tri osobe imaju Zagrebačka i Zadarska.

Sisačko-moslavačka broji pet zaraženih, a brojčana situacija u svim drugim županijama je dvoznamenkasta ili troznamenkasta.

U Varaždinskoj ih je 11, u Osječko-baranjskoj sveukupno 13, Šibensko-kninska broji 14, a Karlovačka 16 zaraženih. Splitsko-dalmatinska ima 17 pozitivnih na koronavirus, a Dubrovačko-neretvanska 19.

Nakon toga, situacija s brojem zaraženih raste i dolazi do skoro trideset zaraženih. Točnije, Krapinsko-zagorska županija i Primorsko-goranska imaju isti broj osoba s koronavirusom, a on je 28 po županiji. Istarska županija se popela na 34, dok Grad Zagreb nažalost prednjači i jedini u broju zaraženih ima troznamenkasti broj. Što i ne čudi ako ćemo gledati po broju stanovnika. Tako su u ovom trenutku, prema stranici koronavirus.hr, u Gradu Zagrebu zaražena 163 stanovnika.

Spomenimo na kraju, dosad je sveukupno zaražena 361 osoba, prema posljednjim, jutrošnjim, podacima nacionalnog Stožera za civilnu zaštitu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kaznena prijava

Policija ulovila podravskog lopova, u Ludbregu ukrao nakit i novac, u Selniku se razočarao

Podravski je lopov ipak vrlo brzo dolijao i "pao" u ruke policije nakon jedne uspješne i jedne neuspješne krađe...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×