Sandra Sinjeri naslijedila dr. Petra Stapara na čelu koprivničke bolnice

13:55h
0
Sandra Sinjeri naslijedila je dr. Petra Stapara // Foto: Arhiva

Nakon odlaska sanacijskog upravitelja koprivničke Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek” dr. Petra Stapara, nije se dugo čekalo na popunjavanje te pozicije.

Naime, nakon Staparove ostavke Vlada Republike Hrvatske je na zatvorenom dijelu sjednice održane 23. prosinca novom sanacijskom upraviteljicom koprivničke bolnice imenovala Sandru Sinjeri, inače gradsku vijećnicu koprivničkog SDP-a.

Promjena na čelu bolnice ubrzo je ažurirana i na službenoj stranici bolnice, gdje su navedeni i pomoćnici sanacijske upraviteljice.

Dr. Mirna Zagrajski-Brkić je pomoćnica za kvalitetu zdravstvene zaštite i nadzor, Vesna Sertić za sesrinstvo (glavna sestra bolnice), a Granislav Adamović za pravne poslove. Tajnica sanacijske upraviteljice je Danijela Grčić.

Sandra Sinjeri dobro je upoznata s problematikom u koprivničkoj bolnici jer je bila Staparova zamjenica. Inače je dugogodišnja aktivna članica SDP-a, a u lokalnoj javnosti poznata je i kao šogorica bivšeg gradonačelnika i aktualnog predsjednika Uprave Podravke Zvonimira Mršića. 

čitam...