prva žena

Sandra Sinjeri se vraća u aktivnu politiku, bit će Kešerova zamjenica na predstojećim izborima

Sandra Sinjeri trenutno obavlja posao zamjenice direktora Koprivničkih voda, gdje radi na poslovima provedbe aglomeracije.

13:10h
0
sinjeri scaled

Iz Županijskog odbora SDP-a javljaju da će Kešerova zamjenica na predstojećim lokalnim izborima biti Sandra Sinjeri.

Kako navode, članica SDP-a je 23 godine te je u predsjedništvu Gradske organizacije SDP-a i u predsjedništvu koprivničkog Foruma žena, a bila je i gradska vijećnica.

Obnaša dužnost predsjednice Športskog kuglačkog kluba Koprivnica te je članica Nadzornog odbora Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice.

S. Sinjeri pamtimo kao zamjenicu ravnatelja, a kasnije i kao sanacijsku upraviteljicu koprivničke Opće bolnice, a u političkim i društvenim krugovima poznata je kao šogorica bivšeg gradonačelnika Zvonimira Mršića.

Sandra Sinjeri trenutno obavlja posao zamjenice direktora Koprivničkih voda, gdje radi na poslovima provedbe aglomeracije.

Sandra Sinjeri

– Žena sam koja prihvaća izazove i vjerujem da će doći do promjena zato što žitelji Koprivničko-križevačke županije to žele. Ono što je ključno, upravo je pitanje što Županija može učiniti za ljude? Želim županijsku upravu dostupnu građanima, Županiju koja će biti u interaktivnoj komunikacija s njima, koja je u suživotu sa svojim gradovima, općinama i stanovnicima. Moja slika županije je drugačija od aktualnih što, naravno, ne čudi jer smo različiti i gledamo drugačije na razvoj, uspjeh, ljude – poručila je Sandra Sinjeri.