16.5 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prva žena

Sandra Sinjeri se vraća u aktivnu politiku, bit će Kešerova zamjenica na predstojećim izborima
S

Sandra Sinjeri trenutno obavlja posao zamjenice direktora Koprivničkih voda, gdje radi na poslovima provedbe aglomeracije.

Ne propustite

Iz Županijskog odbora SDP-a javljaju da će Kešerova zamjenica na predstojećim lokalnim izborima biti Sandra Sinjeri.

Kako navode, članica SDP-a je 23 godine te je u predsjedništvu Gradske organizacije SDP-a i u predsjedništvu koprivničkog Foruma žena, a bila je i gradska vijećnica.

Obnaša dužnost predsjednice Športskog kuglačkog kluba Koprivnica te je članica Nadzornog odbora Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice.

S. Sinjeri pamtimo kao zamjenicu ravnatelja, a kasnije i kao sanacijsku upraviteljicu koprivničke Opće bolnice, a u političkim i društvenim krugovima poznata je kao šogorica bivšeg gradonačelnika Zvonimira Mršića.

Sandra Sinjeri trenutno obavlja posao zamjenice direktora Koprivničkih voda, gdje radi na poslovima provedbe aglomeracije.

Sandra Sinjeri

– Žena sam koja prihvaća izazove i vjerujem da će doći do promjena zato što žitelji Koprivničko-križevačke županije to žele. Ono što je ključno, upravo je pitanje što Županija može učiniti za ljude? Želim županijsku upravu dostupnu građanima, Županiju koja će biti u interaktivnoj komunikacija s njima, koja je u suživotu sa svojim gradovima, općinama i stanovnicima. Moja slika županije je drugačija od aktualnih što, naravno, ne čudi jer smo različiti i gledamo drugačije na razvoj, uspjeh, ljude – poručila je Sandra Sinjeri.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka oduševila u ljetnom topiću i zanimljivoj lanenoj suknjici s prorezom

Jednostavno smo ostali bez riječi. Sve na ovoj djevojci izgleda pomno odabrano i usklađeno, od predimenzioniranih, ali hit naočala...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×