nesreća

Saračeviću pozlilo nakon utakmice, hitno je prebačen u bolnicu

21:19h
0
DSC
Foto: Mateo Alečković

Podravka je danas pobijedila Lokomotivu 32-29 i tako praktično osigurala naslov prvaka države, no slavlje je pokvarila vijest da je treneru Zlatku Saračeviću pozlilo nakon utakmice, prema pisanju PL-a.

Njemu je po odlasku iz dvorane pozlilo pa se srušio, a to je prva primijetila Barbara Stančin, trenerica vratarki koja je odmah pozvala hitnu pomoć.

”Čestitam curama što su izdržale sve ovo. Moram priznati da je pritisak bio nenormalan. Bilo je najvažnije smiriti cure jer smo s jedne strane bili u teškoj situaciji što se tiče Lige prvakinja i ti porazi su djelovali. Bio je to pravi derbi, Lokomotiva je prava ekipa u kojoj igra sedam osvajačica brončane medalje i šteta što nije bilo publike da vidi jedan super-kvalitetan meč. Na kraju su odlučili naša širina i kvaliteta koju još uvijek imamo” – rekao je nakon utakmice s Lokomotivom.

Sreća u nesreći je to što su dvorana i bolnica na samo koji metar udaljenosti pa je hitna pomoć brzo stigla te je Saračević prebačen na Hitni bolnički odjel koprivničke Opće bolnice ‘Dr. Tomislav Bardek’.

Neslužbeno se sumnja na srčani udar, a više informacija o njegovom stanju nije dostupno. Gospodinu Saračeviću želimo brz oporavak!