16.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Saša Cvetojević posjetio koprivničku gradsku upravu
S

Ne propustite

U radnom posjetu Gradu Koprivnici u srijedu, 18. veljače 2015. boravio je jedan od osnivača Zagrebačkog inkubatora poduzetništva Saša Cvetojević.

Uspješan poduzetnik u gradskoj upravi susreo se s gradonačelnicom Vesnom Želježnjak, zamjenikom Mišelom Jakšićem, pročelnicom UO za održivi razvoj i europske poslove Vedranom Knežević i direktoricom Koprivničkog poduzetnika Martinom Golčić.

Na sastanku se razgovaralo o budućoj suradnji između Grada, Koprivničkog poduzetnika i ZIP-a. Dogovorena je suradnja sa Zagrebačkim inkubatorom poduzetništva koji će prenošenjem vlastitih iskustava pomoći Koprivnici, koprivničkim poduzetnima i svima mladima koji imaju ideje i želje za pokretanjem vlastitog posla u poticanju poduzetništva i stvaranju poduzetničke klime.

Trenutno se radi na izradi pilot programa od strane stručnjaka ZIP-a, Koprivničkog poduzetnika i nadležnih službi Grada Koprivnice. U sklopu svog posjeta Saša Cvetojević posjetio je i prostorije Koprivničkog poduzetnika gdje se sastao i sa stanarima poduzetnika.

Izvor: www.koprivnica.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ovo nismo vidjeli

Jadan nastradao, Slađan skupljao otpad bez dozvole, kažnjen 1320 eura: Iako sam Rom, pošteno zarađujem!

Jedan 30-godišnjak će morati platiti kaznu od čak 1320 eura jer je "ulovljen" od inspektora kako bez dozvole skuplja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×