20.8 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Konceptualna umjetnost

Saša Živković predstavlja ZOOM u križevačkoj Galeriji K2
S

Riječ zoom se može naći i u stripu gdje ona označava brzi protok vremena. Vrijeme sve brže prolazi , informacije su sve brže... nakon svega najvažnije je pitanje, na čemu je fokus suvremenog čovjeka u ovakvoj situaciji? - otkriva ovaj umjetnik pitanja koja izaziva svojim radovima.

Ne propustite

Konceptualni umjetnik i performer Saša Živković predstavit će u četvrtak 8. lipnja u 20:30h svoju novu izložbu pod nazivom ZOOM.

Živković će u Galeriji K2, prostoru kojim upravlja udruga KVARK, a čiji je ujedno i programski voditelj, predstaviti intervencije na fotografijama koje će sigurno zaintrigirati posjetitelje uz audio i video sadržaj koji će upotpunti njegovu ideju.

– Radovima problematiziram s dozom ironije gordijski čvor života u suvremenom društvu koji stvara duboku podjelu između osobnog i kolektivnog identiteta. Ta podjela se manifestira kroz determiniranost kolektivnog nad individualnim, kroz politički diskurs i ekonomsku retoriku konzumerizma – objašnjava Živković. 

Ideju izložbe zaokružio je pojmom zoom-a koji dolazi iz fotografskog riječnika i označava uvećanje ili izdvajanje nečega u kadar.

– Riječ zoom se može naći i u stripu gdje ona označava brzi protok vremena. Vrijeme sve brže prolazi , informacije su sve brže… nakon svega najvažnije je pitanje, na čemu je fokus suvremenog čovjeka u ovakvoj situaciji? – otkriva ovaj umjetnik pitanja koja izaziva svojim radovima.

Otvorenje izložbe zakazano je za 20:30 sati u Galeriji K2, dvorištu Inkubatora u Križevcima.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Simbolična kazna

Ako pijete, ne pišite poruke! Podravac ženi poslao sms: Piješ mi mozga već mjesecima!” Zažalio je.

Koliko puta ste zažalili što ste "pod gasom" poslali kakvu sms poruku ili nekoga nazvali kako biste mu rekli...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×