11.7 C
Koprivnica
Srijeda, 12. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Okrugli stol

Sastali se stručnjaci i raspravljali kako kvalitetnije podržati djecu i obitelji u teškim životnim situacijama
S

Oni neposredno rade s obiteljima i djecom, pa je cilj bio razmjena mišljenja te dobra i loša iskustva.

Ne propustite

Kako doznajemo u Gradu Koprivnici, danas je u prostorima Obiteljskog centra u Koprivnici održan okrugli stol na temu kako kvalitetnije pružiti podršku djeci i obiteljima u teškim životnim situacijama. Sudjelovali su stručnjaci i predstavnici policije i Grada.

Voditeljica Obiteljskog centra prof. psihologije Silvija Čavić vodila je raspravu, a sudjelovale su psihologinje i pedagoginje koprivničkih osnovnih i srednjih škola, dječjih vrtića, predstavnici Policijske uprave i Službe za školsku medicinu.

Sa sastanka u Obiteljskom centru // Foto: Grad Koprivnica

– Izuzetno nas veseli da imamo takvu ljudsku podršku u ovim projektima i iskoracima u poljima za koje znamo da su mnogo puta teška, a sve da bi se institucialno i dalje podizao nivo koji upravo želimo u ovom segmentu života koji je vrlo važan bez obzira što bi svi od njega najradije odustali – rekao je na sastanku gradonačelnik Mišek Jakšić.

Ovaj susret uključenih u problematiku djece i obitelji zamišljen je, navode, kao upoznavanje i povezivanje stručnjaka iz lokalne zajednice.

Upoznali su se s problematikom i stvorili kontakte za suradnju // Foto: Grad Koprivnica

– Oni neposredno rade s obiteljima i djecom, pa je cilj bio razmjena mišljenja te dobra i loša iskustva. Na kraju, da se i oni bliže upoznaju s ovlastima koje u radu imaju, razmjene kontakte za neka buduća zajednička djelovanja i međusobnu podršku u razmjeni znanja – rečeno je nakon sastanka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vizualni identitet

FOTO Ova skulptura Picoka krasit će novi trg u Đurđevcu, pogledajte između čega je žiri birao

Skulptura Picok autora Damira Mataušića krasit će novouređeni Trg sv. Jurja u Đurđevcu. Ona je odabrana na natječaju kojemu je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×