9 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ORGANIZACIJE CIVILNOG DRUŠTVA

Savezu udruga FUNK odobreno novih 85.500 kuna bespovratnih sredstava
S

Ova će potpora FUNK-u osigurati jednogodišnja sredstva za plaću voditelja prostora čiji će posao biti vođenje prostora i koordinacija korisnika.

Ne propustite

Savezu udruga FUNK odobrena su nova bespovratna sredstva u iznosu od 85.500 kuna za provedbu projekta Društveno-kulturni centar. Navedeni iznos odobren im je na natječaju Programa podrške, Zaklade Kultura nova.

Riječ je o projektu koji je FUNK prijavio na natječaj kojeg Zaklada Kultura nova raspisuje svake godine i financira razvoj organizacija civilnog društva.

Nakon još jednog ostvarenog sufinanciranja iz sredstava Europske unije krajem prošle godine, ova će potpora FUNK-u osigurati jednogodišnja sredstva za plaću voditelja prostora čiji će posao biti vođenje prostora i koordinacija korisnika.

Navedenim, FUNK još više dolazi u poziciju povoljnu za stabilan i kontinuiran razvoj, a ovo je prvi put da je FUNK ostvario financiranje iz sredstava Zaklade Kultura nova.

Razvoj društveno – kulturnog centra FUNK ide u odličnom smjeru i pokazuje se da je inicijativa koju su pokrenule koprivničke udruge u kulturi, bendovi i zainteresirana javnost, svakako imala dobru nit vodilju te je sada i prepoznata s različitih institucionalnih strana.

Osim FUNK-a financiranje je ostvarila i udruga Atelieri Koprivnica, članica Saveza FUNK, koja ovu potporu ostvaruje već treću godinu zaredom. Njima je za program AK galerija_prostor suvremene umjetnosti osiguran iznos od 85,375.51 kuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori

PRVE IZLAZNE ANKETE za II. izbornu jedinicu: HDZ ima šest mandata, SDP četiri, Domovinski pokret dva, mandat dobio i Možemo te MOST

U 19 sati zatvorena su sva birališta. Prema prvim izlaznim anketama, koje često pokazuju prilično precizne rezultate situacija je sljedeća. U...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×