TREĆA ŽNL

Savršeni Zagorec putuje u Botinovec, Jadran-Galeb dočekuje Mičetinac, Sokol u Bočkovcu brani prvo mjesto

Od ostalih utakmica izdvojimo ogled u Podravskoj Selnici. Domaća Drava, momčad s dosad osvojenim jednim bodom, dočekat će Sabariju koja, pak, ima okruglih nula bodova.

11:37h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Stigli smo do 7. kola Treće ŽNL. Odigrat će se u nedjelju u 16 sati.


Prvo mjesto u koprivničko-đurđevačkoj skupini drži Zagorec s pet pobjeda iz jednako toliko susreta. Impresivna je i gol-razlika 15-3, iako drugi Mičetinac, koji je savršeni niz pokvario remijem s Graničem, ima četiri postignuta pogotka više.

Izuzetak glede termina odigravanja jest utakmica Rudara i Zagorca. Oni će na teren u Botinovcu izaći u 10 sati. Od ostalih utakmica izdvojimo ogled u Podravskoj Selnici. Domaća Drava, momčad s dosad osvojenim jednim bodom, dočekat će Sabariju koja, pak, ima okruglih nula bodova.

U drugoj skupini, onoj križevačkoj, Sokol jedini ne zna za poraz. Upisali su tri pobjede i dva neriješena rezultata. Time imaju jedan bod više od drugog Dragovoljca, a upravo će oni međusobno igrati ovoga vikenda. Rasplet budno prati Ratar koji se s devet bodova nalazi na trećem mjestu. Njihov će protivnik biti pretposljednji Radnički.

Treća ŽNL Koprivnica-Đurđevac, 7. kolo, 4. listopada, 16 sati:

NK Rudar (B) – NK Zagorec / 10 sati
NK Jadran-Galeb – NK Mičetinac
NK Jedinstvo – NK Bilogora
NK Bušpan – NK Udarnik
NK Drava PS – NK Sabarija
NK Graničar (NV) – NK Rasinja

Treća ŽNL Križevci, 7. kolo, 4. listopada, 16 sati:

NK Radnički – NK Ratar
NK Polet – NK Mladost (C)
NK Dragovoljac – NK Sokol
NK Mladost (VR) – NK Prigorje

čitam...