17.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Scoria nakon Pule kažnjen sa 8.000 kuna, a Tudor nakon incidenta u Koprivnici zaradio šest utakmica!
S

Ne propustite

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević dvojicu isključenih igrača u 33. kolu, Mateja Mitrovića (Rijeka) i Avdiju Vršajevića (Hajduk), kaznio je sa po jednom utakmicom zabrane igranja te uobičajenim novčanim kaznama za takve prekršaje: Mitrović mora platiti 3.000 kuna (isključen zbog dva žuta), a Vršajević 4.000 kuna (prekršaj u izglednoj prilici). Trener Elvis Scoria koji je udaljen s klupe na utakmici Istra 1961-Slaven Belupo zbog ulaska u teren za igru te po završetku susreta vrijeđao suca Marića kao i zbog neprimjerenog komentiranja suđenja navedene utakmice kažnjen je novčanom kaznom u iznosu 8.000 kuna, a ekonom NK Slaven Belupo Ivan Hendeković koji je na istoj utakmici udaljen s dodatne klupe kažnjen je s 1.000 kuna.

Trener Igor Tudor kažnjen je zabranom vođenja momčadi na šest (6) prvenstvenih ili kup utakmica zbog isključenja na utakmici 33. kola Slaven Belupo-Hajduk (četvrtog udaljenja s klupe u tekućem prvenstvu) te odbijanja napuštanja tehničkog prostora. Sudac utakmice Matoc u prijavi u izvještaju s utakmice naveo je: ” Trener gostiju Igor Tudor isključen je i udaljen s klupe zbog napuštanja tehničkog prostora u više navrata tijekom utakmice. U 86. minuti ušao u teren za igru negodujući na sučevu odluku. S obzirom da je igra bila u tijeku, isključen je u prvom prekidu. Nije htio napustiti tehnički prostor svojevoljno i pritom je izjavio da on neće napustiti tehnički prostor i da se prekine utakmica. Uz pomoć predstavnika Hajduka i redarske službe napustio tehnički prostor, a da pri tom nije bilo prisile od redarske službe.” Trener Igor Tudor nije se očitovao po prijavi suca u izvještaju s utakmice.

Disciplinski sudac prijavu NK Slaven Belupo protiv suca Brune Marića proslijedio je Disciplinskoj komisiji HNS-a kao nadležnom organu, a po prijavi Povjerenika za natjecanje pokrenuo je postupak i zatražio očitovanje od predstavnika GNK Dinamo Zorana Mamića i predsjednika Uprave HNK Hajduk Marina Brbića zbog povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika nakon odigranih utakmica 33. kola MAXtv Prve lige.

Izvor: www.prva-hnl.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan općine

FOTO Slavi se u Pitomači, svi su dobro raspoženi i predivno uređeni za svečanost u Domu kulture

Svečano je danas u Pitomači, a povod je proslava Dana općine i svečana sjednica na koju su došli brojni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×