26.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
IZBORNO PRESLAGIVANJE

SDP i partneri iz HSLS-a i GLAS-a potpisali koalicijski sporazum
S

- Precizan i korektan program bez demagoških obećanja i programskih floskula koje imamo priliku vidjeti ovih dana javnosti ćemo predstaviti nakon predaje lista, poručio je Kešer. 

Ne propustite

SDP Koprivničko-križevačke županije je s partnerima HSLS-om i GLAS-om potpisao koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za županijsku skupštinu i župana.

Tom prigodom Predsjednik SDP-a KC-KŽ Mladen Kešer i kandidat za župana izrazio je zadovoljstvo i zahvalio strankama na ulasku u partnerstvo sa SDP-om, kako bi zajedno promijenili užasno neaktivnu, netransparentnu i neučinkovitu županijsku vlast koja parazitira u županiji preko 20 godina.

Program na kojem se temelji njihovo partnerstvo sazdan je u pet ciljeva za razdoblje 2021-2029, a namjera im je ostvariti viziju Županije, razviti Županiju poželjnu za život, otvaranje novih radnih mjesta, razvoj obrtništva, poduzetništva, poljoprivreda i turizma, podizanje indeksa razvijenosti Županije na preko 85 % u idućih osam godina.

– Precizan i korektan program bez demagoških obećanja i programskih floskula koje imamo priliku vidjeti ovih dana javnosti ćemo predstaviti nakon predaje lista, poručio je Kešer.

– Jamčimo vam veće potpore i pojednostavljivanje otvaranja osobnog biznisa kroz OPG, obrt, firmu, j.d.o.o. i druge oblike poslovanja. Imamo stručne ljude koji znaju pojednostaviti birokraciju da bi svi mi radili ono što najbolje znamo.  naglasio je profesor Darko Markić predstavnik HSLS-a Koprivničko- križevačke županije.

Željko Berend iz Križevaca i predsjednik GLAS-a Građansko liberalnog saveza Koprivničko – križevačke županije poručio je da koalicija nudi kvalitetan program s vizijom budućnosti na jednom sasvim novom nivou od sadašnjeg.

Potpisivanju Sporazuma nazočili su, kandidatkinja za zamjenicu župana gospođa Sandra Sinjeri, liječnik iz Opće bolnice Koprivnica Driton Pekazi ispred HSLS-a i Saborski zastupnik i Gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić koji je izrazio zadovoljstvo i dodao kako je u Gradu Koprivnici ovakvo partnerstvo uvijek bilo korektno i na korist naših sugrađana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturalna večer

FOTO I VIDEO // Prekrasni đurđevački maturanti i maturantice zasjali kao na crvenom tepihu

Maturalna večer jedan je od najiščekivanijih događaja za brojne maturantice i maturante. Upravo danas svoju imaju đurđevački maturanti Strukovne...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×