24.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pomoć poljoprivrednicima

Sedam obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava steklo pravo na kupnju državnog zemljišta
S

Gradonačelnik je naglasio i kako je ovo tek početak većeg projekta podrške lokalnim poljoprivrednicima.

Ne propustite

U Uredu gradonačelnika Ludbrega danas je potpisan ugovor o prodaji poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području grada. Potpisali su ga predstavnici sedam lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koji su stekli pravo na kupnju.

Kako su istaknuli u Gradu, ugovor predstavlja značajan korak prema jačanju poljoprivredne proizvodnje u tomkraju, omogućujući domaćim poljoprivrednicima veći pristup zemljištu i resursima potrebnim za održiv razvoj.

– Današnje potpisivanje ugovora o prodaji poljoprivrednog zemljišta predstavlja važan trenutak za naš grad i naše poljoprivrednike. Ova inicijativa omogućit će našim lokalnim OPG-ovima dodatne kapacitete za razvoj i unapređenje njihove proizvodnje, što će u konačnici pridonijeti gospodarskom razvoju Ludbrega i osigurati dugoročnu održivost našeg poljoprivrednog sektora – kazao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Gradonačelnik je naglasio i kako je ovo tek početak većeg projekta podrške lokalnim poljoprivrednicima, koji će uključivati dodatne mjere za poboljšanje infrastrukture, dostupnost financiranja i obrazovne programe za suvremene poljoprivredne prakse.

– Ovim činom Grad Ludbreg još jednom pokazuje svoju predanost razvoju lokalne zajednice i održivom gospodarskom rastu – poručili su iz Grada Ludbrega.

Foto: Grad Ludbreg

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan na cestama

ZNAMO LI VOZITI? Tri prometne zbog istog razloga, jedan vozač bježao pa ga policija pronašla

Četiri prometne nesreće dogodile su se u posljednja 24 sata, javila je podravsko-prigorska policija. Srećom, sve su imale materijalne posljedice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×