16.5 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sedam osoba ozlijeđeno u prometnim nesrećama prošlog tjedna
S

Ne propustite

U proteklom tjednu na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od čega 10 kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo maloljetničke delinkvencije i jedno kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta.

Kazneno su prijavljene četiri osobe. Razriješeno je jedno kazneno djelo općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje je prijavljena jedna osoba.

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je pet prekršaja narušavanja, od čega dvije tučnjave, prekršaj drskog ponašanja, svađa ili vika, te vrijeđanje i omalovažavanje policijskih službenika. Prekršajno je prijavljeno sedam osoba. Zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskom natjecanju prijavljeno je šest osoba.

Zabilježeno je 10 prometnih nesreća, od čega tri s ozlijeđenim osobama i sedam s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Teže je ozlijeđen vozač osobnog automobila, a lakše dva vozača osobnih automobila, tri putnika i vozač bicikla.

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu u kojem nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 60.000 kuna.

Dobro je podsjetiti: Uvijek zaključavajte svoja vozila

Kradljivci vozila traže najlakšu metu i iskoristiti će svaku priliku koju ste im pružili.

Uvijek zaključajte svoje vozilo, čak i onda kad je parkirano u garaži, dvorištu ili na prilazima kuće. Provjerite da su sva vrata zatvorena, uključujući i prtljažnik. Pobrinite se da su svi prozori zatvoreni, uključujući i krovni prozor.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×