20.2 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Seminar obiteljske medijacije u Križevcima
S

Ne propustite

U sklopu projekta „Možemo to riješiti! – podrška roditeljima u Koprivničko-križevačkoj županiji” Forum za slobodu odgoja, uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih te partnerstvo Centra za socijalnu skrb Križevci, organizira Osnovni seminar medijacije koji će se održati 15. i 16. studenoga. Seminar će se održati u prostoru Centra za socijalnu skrb Križevci.

– Isticanje obiteljske medijacije kao socijalne usluge u novom Zakonu o socijalnoj skrbi i prijedlogu Obiteljskog zakona te osnivanje specijalističkog studija medijacije na Studijskom centru socijalnog rada ukazuju na važnost medijacije i njenu sve veću prepoznatnost kao nužne vještine svih stručnjaka, a naročito onih koji rade s djecom, mladima i obiteljima – ističu organizatori.

Dvodnevni osnovni seminar namijenjen je stručnjacima u sustavu socijalne zaštite s područja Koprivničko-križevačke županije koji žele usavršiti svoje vještine komunikacije u skuobu i rješavanju sukoba. Trenerice su iskusne medijatorice, Ana Žnidarec Čučković (prof. pedagogije, KIF) i Nina Matijašević (soc.pedagoginja, OŠ Prečko).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slatko

MODNI KUTAK Plavuša nas je omađijala roznim detaljima i trendi podrapanim trapericama

Ova mlada i simpatična plavuša još jednom je dokazala da je ponekad "manje zapravo više". Zavrtjela nam je glavom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×