Seminar obiteljske medijacije u Križevcima

08:03h
0

U sklopu projekta „Možemo to riješiti! – podrška roditeljima u Koprivničko-križevačkoj županiji” Forum za slobodu odgoja, uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih te partnerstvo Centra za socijalnu skrb Križevci, organizira Osnovni seminar medijacije koji će se održati 15. i 16. studenoga. Seminar će se održati u prostoru Centra za socijalnu skrb Križevci.


– Isticanje obiteljske medijacije kao socijalne usluge u novom Zakonu o socijalnoj skrbi i prijedlogu Obiteljskog zakona te osnivanje specijalističkog studija medijacije na Studijskom centru socijalnog rada ukazuju na važnost medijacije i njenu sve veću prepoznatnost kao nužne vještine svih stručnjaka, a naročito onih koji rade s djecom, mladima i obiteljima – ističu organizatori.

Dvodnevni osnovni seminar namijenjen je stručnjacima u sustavu socijalne zaštite s područja Koprivničko-križevačke županije koji žele usavršiti svoje vještine komunikacije u skuobu i rješavanju sukoba. Trenerice su iskusne medijatorice, Ana Žnidarec Čučković (prof. pedagogije, KIF) i Nina Matijašević (soc.pedagoginja, OŠ Prečko).

čitam...