6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 25. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Senka Pintarić dobitnica državne nagrade „Ivan Filipović“
S

Ne propustite

Senka Pintarić, učiteljica-mentorica Osnovne škole ‘Antun Nemčić Gostovinski’ dobitnica je nagrade ‘Ivan Filipović’ za 2009. godinu, godišnje državne nagrade za prosvjetne djelatnike. Ukupno je dodijeljeno sedam godišnjih i dvije nagrade za životno djelo, a na svečanosti u Zagrebu uručili su ih ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs i predsjednik Odbora za dodjelu nagrade Petar Selem.

Senka Pintarić se u prestižnom društvu našla zbog iznimnog doprinosa organizaciji stručnog usavršavanja učitelja na županijskoj i državnoj razini. U obrazloženju stoji da učiteljica Pintarić podržava cjeloživotno obrazovanje učitelja, a tijekom svakodnevnog rada utječe na postignuća svojih učenika na natjecanjima u području likovne kulture i pjesničkog izričaja. Također se zalaže za prepoznatljivost na stvaranju školskog i lokalnog kurikuluma i promicanje humanitarnih i pozitivnih vrijednosti u učiteljskom radu. Uz plaketu, Senka Pintarić je nagrađena i s 25 tisuća kuna.

U ime svih građana Koprivnice čestitku Senki Petrović uputio je i gradonačelnik Zvonimir Mršić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Obljetnica

FOTO/VIDEO Rotary klub Koprivnica slavi 20. rođendan u Domoljubu, došli brojni poznati Koprivničanci

Rotary klub Koprivnica svečanošću u Domoljubu slavi svoju 20. obljetnicu. Tim su povodom u Domoljub došle brojne Koprivničanke i Koprivničanci...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×