-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
STIŽU PRIJAVE OŠTEĆENIH

Serijski lopov u Ludbregu? Iz stanova i kuća nestaje vrijedan nakit, policija: Intenzivno radimo na utvrđivanju okolnosti
S

Je li zaista riječ o istome ili više istih počinitelja, zasad nije poznato.

Ne propustite

Jučerašnje izvješće Policijske uprave varaždinske bilo je puno zabilježenih slučajeva krađa. Sve one dogodile su se u Ludbregu, i to u susjednim ulicama, razdoblju od 23. do 27. srpnja. Krenimo redom.

- Oglas -

U Ulici Petra Zrinskog provaljeno je u stan, no nije bilo navedeno što je ukradeno jer se isto tek treba utvrditi. U Ulici Petra Krešimira netko je upao u obiteljsku kuću, ispreturao stvari i uzeo nakit vrijedan više tisuća kuna. Nepoznati počinitelj vrebao je i po Frankopanskoj ulici. Ondje je, također, njegov plijen bio u obliku iznimnog vrijednoga nakita s obzirom na to da je procijenjena vrijednost istoga 20-ak tisuća kuna.

Dok su u navedenim trima slučajevima mete bile obiteljski domovi, u Šenoinoj ulici iz nezaključanog tovarnog prostora teretnog vozila ukradeno je više bušilica i alata.

Danas je, pak, PU varaždinska izvijestila o još jednome kriminalitetu u Ulici Petra Zrinskog. Vremenski period ponovno podrazumijeva dane između 21. i 27. srpnja, ponovno je provaljeno u kuću i ponovno je ukraden nakit.

- Oglas -

Sličnost ukazuje na povezanost kriminalnih djela, u kontekstu čega smo poslali upit Policijskoj upravi varaždinskoj. Upravo traju istrage, pa ne čudi što konkretnije informacije nisu mogli podijeliti.

– Policijski službenici intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti navedenih kaznenih djela i na otkrivanju počinitelja. Napominjemo da ćemo nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kao i obično o svemu izvijestiti javnost putem redovnog ili izvanrednog priopćenja – odgovorili su nam iz PU varaždinske.

Je li zaista riječ o istome ili više istih počinitelja, zasad, dakle, nije poznato.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti