HALS

Sestre Šaško, Tena i Tea, osvojile četiri bronce na natjecanju u Čakovcu

Koprivnički atletičari ponovno će nastupiti u subotu na ekipnom Prvenstvu Hrvatske za kadete i kadetkinje.

10:18h
0
Foto: AK Koprivnica

Atletski klub Koprivnica imao je 13 predstavnika na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske atletske lige Sjever za starije kategorije održanom u Čakovcu, uz pridržavanje epidemioloških mjera, što je ujedno prvo kolo jesenskoga dijela.

Najuspješnija bila je mlađa juniorka Tena Šaško s dvije osvojene bronce, i to na 300 metara prepone i u skoku u vis. Kadetkinja, ujedno njezina sestra, Tea Šaško stigla je do bronce na 100 metara i bronce u štafeti na 100 metara. Anja Slavinić bila je osma na 100 metara, štafeta kadetkinja u sastavu Jana Salajec, Josipa Mikulec, Tea Šaško i Anja Slavinić također je dotrčala do treće pozicije. Kadet Gabrijel Vedriš u utrci na 1000 metara bio je osmi, dok je kadetkinja Tara Rušak nastupila u utrci iste duljine.

Mlađi kadet Jakov Jurić ugrabio je srebro u bacanju vortexa, dok je u skoku u dalj bio šesti. Ivan Bebek zauzeo je četvrto mjesto na 200 metara te sedmo na 60 metara. Lukas Petrić na 60 metara došao je do petoga mjesta, kao i šestoga u utrci na 200 metara. Ivana Cenko, pak, bila je peta u skoku i vis, Martina Forjan osvojila je okruglo deseto mjesto u bacanju kugle od tri kilograma, a mlađa kadetkinja Melani Vrbnjak bila je dio utrka na 60 i 200 metara.

Koprivnički atletičari ponovno će nastupiti u subotu na ekipnom Prvenstvu Hrvatske za kadete i kadetkinje.

čitam...