20.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dan narcisa

Simboličnom podjelom narcisa, članice ludbreške udruge Narcisa podsjetile sugrađanke da misle na svoje zdravlje
S

Članice udruge okupile su se jutros u parku dvorca Batthyany s narcisama u ruci i krenule prema trgu.

Ne propustite

Ove godine skromnije, bez okupljanja, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, ludbreške Narcise obilježile su Međunarodni dan narcisa.

– Želimo podsjetiti žene da postoje one male stvari koje mogu učiniti za sebe, ali i velike za koje treba uložiti samo malo truda i vremena. Odazvati se na preventivni mamografski pregled je bezbolna, neštetna, ali velika stvar koju žena može učiniti za sebe i spriječiti rak dojke – rekla je Gordana Loparić, predsjednica ludbreških Narcisa.

Pojavom Covid-19 pandemije vjerojatnost da su naizgled zdrave žene ipak bolesne nije se smanjila, već se samo povećala mogućnost da zbog straha od virusa i percepcije nedostupnosti zdravstvene zaštite manje žena koristi preventivne preglede.

Članice udruge okupile su se tako jutros u parku dvorca Batthyany s narcisama u ruci i krenule prema trgu. Tamo su ih podijelile svojim sugrađankama kao podsjetnik da sebi budu važne, a u ovo vrijeme pandemije više nego ikada.

Foto: Goga Loparić
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×