strašno

Sin (22) u Đurđevcu prebio oca gotovo na smrt, slomio mu očnu šupljinu, jagodičnu kost, čeljust, rebra, rasturio slezenu

Nasilnom sinu prijeti rigorozna kazna zatvora, u kojem bi mogao provesti od tri pa sve do 12 godina

17:00h
0
ill  mg
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Zbog nasilja unutar obitelji u kojem je teško stradao 58-godišnji otac, 22-godišnjaku s područja Đurđevca prijeti višegodišnja kazna zatvora.

Naime, nakon provedene istrage, Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici krajem prošlog tjedna je protiv njega podiglo optužnicu, kojom ga se tereti da je počinio kazneno djelo osobito teške tjelesne ozljede.

Kako piše u optužnici, stravične scene odigravale su se krajem ožujka ove godine u obiteljskoj kući u Đurđevcu, a u prvom planu bili su sin i otac, koji je završio s ozljedama opasnim po život. Naime, 22-godišnjak je fizički nasrnuo na oca i svom silom ga udarao po tijelu.

Prema medicinskoj dokumentaciji, 58-godišnji otac zadobio je prijelom očne šupljine, prijelom jagodične kosti, prijelom donje čeljusti, prijelom rebra i rupturu slezene s krvarenjem u trbušnu šupljinu. Te ozljede okarakterizirane su kao opasne po život.

Zbog takvog iživljavanja na roditelju, nasilnom sinu prijeti rigorozna kazna zatvora, u kojem bi mogao provesti od tri pa sve do 12 godina.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW