6.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SKUP

Siniša Pavlović sudjelovao na Danima poljoprivrede, ribarstva i šumarstava
S

Komasacija poljoprivrednog zemljišta bit će provedena i financirana iz dostupnih izvora tako da će se moći iskoristiti prilika za besplatno okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišta kaže Siniša Pavlović

Ne propustite

Siniša Pavlović, načelnik Općine Kloštar Podravski sudjelovao je u Osijeku na Danima poljoprivrede, ribarstva i šumarstva.

U sklopu programa tog skupa održane su i brojne panel rasprave, a na otvaranju je bio i premijer Andrej Plenković. Jedna od tema skupa bila je i komasacija poljoprivrednog zemljišta koja je bitna i za poljoprivrednike s područja Općine Kloštar Podravski.

– Komasacija poljoprivrednog zemljišta bit će provedena i financirana iz dostupnih izvora tako da će se moći iskoristiti prilika za besplatno okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišta – kaže Siniša Pavlović.

Foto: Ivan Balija
Siniša Pavlović // Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×