ZAJEDNO SMO JAČI

Šinterice u konkurenciji za osvajanje vrijedne volonterske nagrade, možete im pomoći svojim glasom

Tri najuspješnije Udruge osvojit će donacije u iznosima od 10.000, 5.000 i 3.000 kuna. 

14:28h
0
Foto: Tamara Posavec

Klub volontera INA provodi natječaj kojim nagrađuje volontere. Kako su objasnili na svojim stranicama, u deset godina postojanja njihov je Klub doživio brojne uspjehe, a zajedno su stvorili lijepe uspomene.

Kako bi volonterima pomogli u provođenju budućih projekata, pokrenuli su natječaj kojima će tri najuspješnije Udruge osvojiti donacije u iznosima od 10.000, 5.000 i 3.000 kuna.

Među nominiranim udrugama je i koprivnička Udruga Šinterice dobra srca.

– Bolesne, ostavljene, zaboravljene, udarene… bile su višak, a danas su kraljice. Okupljeni smo u zajedničkoj misiji: zbrinjavanje napuštenih mačaka pronađenih na području Koprivničko – križevačke županije, ali i šire. Macama pružamo privremeni smještaj u prostorijama Udruge, brinemo se za čistoću prostora, osiguravamo im veterinarsku zaštitu i liječenje te ih volimo svim srcem – od vrha repića do najslađeg nosića. Također brinemo o slobodnoživućim mačkama na hranilištima koja održavamo. Trudimo se educirati djecu i odrasle o prednostima kastracije, o pravilnoj brizi oko kućnih ljubimaca te o drugim stavkama vezanim uz zaštitu životinja. Sudjelujemo u projektima besplatne kastracije mačaka – pojasnile su Šinterice svoje svakodnevne zadatke i obaveze.

Ukoliko smatrate da zaslužuju vaš glas kojim bi im se osigurala sredstva za lakši nastavak rada, kliknite OVDJE.

Glasanje traje do 21. studenog.