12.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZAJEDNO SMO JAČI

Šinterice u konkurenciji za osvajanje vrijedne volonterske nagrade, možete im pomoći svojim glasom
Š

Tri najuspješnije Udruge osvojit će donacije u iznosima od 10.000, 5.000 i 3.000 kuna. 

Ne propustite

Klub volontera INA provodi natječaj kojim nagrađuje volontere. Kako su objasnili na svojim stranicama, u deset godina postojanja njihov je Klub doživio brojne uspjehe, a zajedno su stvorili lijepe uspomene.

Kako bi volonterima pomogli u provođenju budućih projekata, pokrenuli su natječaj kojima će tri najuspješnije Udruge osvojiti donacije u iznosima od 10.000, 5.000 i 3.000 kuna.

Među nominiranim udrugama je i koprivnička Udruga Šinterice dobra srca.

– Bolesne, ostavljene, zaboravljene, udarene… bile su višak, a danas su kraljice. Okupljeni smo u zajedničkoj misiji: zbrinjavanje napuštenih mačaka pronađenih na području Koprivničko – križevačke županije, ali i šire. Macama pružamo privremeni smještaj u prostorijama Udruge, brinemo se za čistoću prostora, osiguravamo im veterinarsku zaštitu i liječenje te ih volimo svim srcem – od vrha repića do najslađeg nosića. Također brinemo o slobodnoživućim mačkama na hranilištima koja održavamo. Trudimo se educirati djecu i odrasle o prednostima kastracije, o pravilnoj brizi oko kućnih ljubimaca te o drugim stavkama vezanim uz zaštitu životinja. Sudjelujemo u projektima besplatne kastracije mačaka – pojasnile su Šinterice svoje svakodnevne zadatke i obaveze.

Ukoliko smatrate da zaslužuju vaš glas kojim bi im se osigurala sredstva za lakši nastavak rada, kliknite OVDJE.

Glasanje traje do 21. studenog.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slijetanje

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Teška nesreća, vatrogasci vadili vozača iz vozila, automobil potpuno smrskan

Teška prometna nesreća dogodila se maloprije na relaciji između Rasinje i Prkosa. Kako doznajemo od našeg fotoreportera, sve hitne službe...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×