Sjajan uspjeh // Nogometaši Prizme VV prvaci Hrvatske u malom nogometu!

10:45h
0
Prizma VV, pobjednik Sportskih igara mladih // Foto: Facebook

Mladi sportaši Prizme VV osvojili su prvo mjesto u malom nogometu na Sportskim igrama mladih u Splitu. Nakon napete pobjede nad Požegom koja ih je plasirala u polufinale, pobijedili su i Dubrovnik te u završnoj utakmici potpuno nadvladali Marsoniju iz Slavonskog Broda te rezultatom 7:2 postali prvaci Hrvatske.

Više o finalu rekao nam je njihov voditelj, Zoran Vlah:

– Već u prvom dijelu smo neizvjesnost riješili, krenuli smo jako ozbiljno, pritisnuli smo ih visoko gore, nismo im dozvolili da izlaze na našu polovicu, da kontroliraju igru, jer smatrali smo da smo daleko jači od njih te već na poluvremenu smo vodili 4:0.

Do kraja susreta Brođani su uspjeli doći do dva pogotka, ali nimalo nisu ugrozili dominaciju Prizme. Time su, kako kaže Vlah, mladi nogometaši u punom smislu postali prvaci Hrvatske:

– Osvajanje prvog mjesta u Hrvatskoj za dečke znači jako puno, iz tog razloga jer, koliko smo mi upućeni, na nivou Republike Hrvatske ne postoji nikakvo natjecanje, nikakvo prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste za mali nogomet. Ovo je, znači ta natjecanja Sportskih igara mladih, to je svojevrsno i prvenstvo Hrvatske za dečke i mali nogomet.

Ekipu Prizme VV, 1999. godište i mlađi, čine Josip i Matija Benko, Hrvoje Kudumija, Lovro Šarlija, Tomislav Srbljinović, Mihael Mladen, Antonio Međurečan, Robin Zanjko i Karlo Slukić, a njihovi su voditelji Zoran i Nino Vlah. Posljednja ekipa Prizme VV koja će se ove godine natjecati na Sportskim igrama mladih, godište 2004. i mlađe, u Split je stigla jutros, a utakmice će igrati do srijede.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW