12.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
odličan program

Sjajne brojke! Muzej Grada Đurđevca u protekla tri mjeseca posjetilo više od 2500 posjetitelja iz raznih kutaka Europe
S

Tijekom ljetnih mjeseci, Muzej Grada Đurđevca prilagodio se posjetiteljima i produžio svoje radno vrijeme vikendom, praznicima i blagdanima

Ne propustite

Muzej grada Đurđevca u protekla tri mjeseca ostvario je odličnu posjećenost.

Tijekom proljetne sezone, muzej je posjetilo više od 50-ak grupa školaraca, djece vrtićke dobi i odraslih. Kada su u pitanju dolasci tijekom ljetnih mjeseci, riječ je o individualnim i obiteljskim posjetima. Govoreći o konkretnim brojkama u protekla tri mjeseca muzej je posjetilo više od 2500 posjetitelja.

– Zanimljivi sadržaji u muzeju te bogata ponuda sadržaja i događanja u gradu Đurđevcu, razlogom su dolaska sve većeg broja posjeta svih dobnih skupina iz raznih krajeva Hrvatske, ali i svijeta – pojašnjavaju iz Grada.

Istaknimo da muzej trenutno u svojim galerijskim prostorima nudi istovremeno nekoliko zanimljivih izložbi.

– Uz izniman interes za inozemnu izložbu „Svjetla Moulin Rougea“ umjetnika Henrija de Toulouse – Lautreca, sadržaje poput Interpretacijskog centra Picokijade i aktualnih izložbi „Biciklisti“ i „Ono što pripada biciklu“ stvoren je kulturno – turistički sadržaj kojeg su prihvatili domaći, ali i strani turisti iz Francuske, Njemačke, Mađarske, Slovenije, Češke, Nizozemske, Poljske i Turske. Upravo pozitivni dojmovi koji su ispisani na raznim jezicima u Knjizi dojmova pokazuju koliko su posjetitelji oduševljeni i iznenađeni činjenicom da jedan mali grad poput Đurđevca ima velike izložbe i bogat kulturni sadržaj – ističu.

Uz sve to tijekom ljetnih mjeseci, Muzej Grada Đurđevca prilagodio se posjetiteljima i produžio svoje radno vrijeme vikendom, praznicima i blagdanima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×