12.9 C
Koprivnica
Srijeda, 28. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PARTNERSTVO S IZVIĐAČIMA

Skečeve, pjesme i igre prezentirali roditeljima uz logorsku vatru
S

Aktivnost je dio projekta Čitanje pod zvijezdama kojeg provodi Odred izviđača „Kamengrad“ iz Koprivnice u partnerstvu s Osnovnom školom Sokolovac i Savezom izviđača Hrvatske.

Ne propustite

Zadnjeg dana nastave u Područnoj školi Srijem održana je završna priredba s izviđačkim predznakom i tematikom vezanom uz školsku lektiru. Aktivnost je dio projekta Čitanje pod zvijezdama kojeg provodi Odred izviđača „Kamengrad“ iz Koprivnice u partnerstvu s Osnovnom školom Sokolovac i Savezom izviđača Hrvatske još od veljače ove godine.

Nakon što su učenici prošli niz zanimljivih radionica u kojima su spajali pročitanu lektiru s vještinama orijentacije, šifriranja, poznavanja biljnog i životinjskog svijeta te s boravkom u prirodi, pripremili su skečeve, pjesme i igre te ih prezentirali roditeljima uz logorsku vatru. Kako su neke lektire vječne, tako su i roditelji mogli zapjevati Grgu Čvarka, Kauboja i indijanca te poznate pjesme iz Vlaka u snijegu. Nasmijali su se dogodovštinama iz školskih klupa i interpretaciji Crvenkapice.

Ugodno druženje na otvorenom završilo je planovima za sljedeću aktivnost iz ovog projekta, a to je izlet u Ogulin, gdje će djeca obići vođenu turu bajke te posjetiti Ivaninu kuću bajki i zaštićeni značajni krajobraz Kamačnik kod Vrbovskog.

Projekt sufinancira Koprivničko-križevačka županija.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uspješna tri desetljeća

FOTO Županijski Zavod za javno zdravstvo obilježio 30 godina, dr. Vadla: Znali smo odgovoriti na sve izazove

Županijski Zavod za javno zdravstvo obilježio je danas jubilarnih 30 godina od osnutka, točno na isti dan 1994. godine....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×