6.3 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Erasmus+

Škola u Drnju primila Europsku nagradu za inovativno poučavanje
Š

Tijekom dva dana održane su radionice Future-Ready Learning: Navigating Digital Education with a Focus on AI Initiatives and Resources, Next generation Erasmus+ i Innovation in education na kojima su sudionici raspravljali o budućnosti obrazovanja

Ne propustite

Učiteljica Osnovne škole Fran Kncelak Drnje Ana Tustonjić Dombaj sudjelovala je na European Innovative Teaching Award 2023 eventu koji se održao u Bruxellesu 24. i 25. studenoga 2023.

Specifični ciljevi Europske nagrade za inovativno poučavanje su proslaviti postignuća
nastavnika i škola te učiniti njihov rad vidljivijim, utvrditi i promicati iznimne prakse
poučavanja i učenja, poticati uzajamno učenje nastavnika i osoblja škole i isticati vrijednost programa Erasmus+ za europsku suradnju nastavnika.

drnje, osnovna škola, erasmus+
FOTO: Ana Tustonjić Dombaj

Tijekom programskog razdoblja 2021. – 2027. svake se godine dodjeljuju do četiri nagrade po zemlji sudionici programa Erasmus+ 1, po jedna za svaku od sljedećih kategorija:  rani i predškolski odgoj i obrazovanje, osnovnoškolsko obrazovanje, srednjoškolsko obrazovanje i škole u sustavu strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (strukovne škole).

– Ovogodišnja tema bila je Obrazovanje i inovacija koja je povezana s Europskom godinom vještina. Istražuje uvođenje postojećih i novih tehnologija u suvremene obrazovne sustave. OŠ Fran Koncelak Drnje dobila je nagradu u kategoriji osnovnoškolsko obrazovanje za svoj Erasmus+ projekt SLAM – STEM Learnig Activities & Methods – objašnjava učiteljica Tustonjić Dombaj.

drnje, osnovna škola, erasmus+
FOTO: Ana Tustonjić Dombaj

Tijekom dva dana održane su radionice Future-Ready Learning: Navigating Digital Education with a Focus on AI Initiatives and Resources, Next generation Erasmus+ i Innovation in education na kojima su sudionici raspravljali o budućnosti obrazovanja.

– Vrhunac događanja bio je predstavljanje nagrađenih projekata te govor Sophie Eriksson Waterschoot, direktorice za mlade, obrazovanje i Erasmus+ – zaključuje Tustonjić Dombaj.

drnje, osnovna škola, erasmus+
FOTO: Ana Tustonjić Dombaj
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Evo kako ga napraviti kod kuće

Donosimo recept za sirup od koprive koji je idealan za dobrobit cijelog organizma

Berite mlade listove (vrh koprive i tri do četiri reda ispod vrha) i to negdje u prirodi gdje nema...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×