11.2 C
Koprivnica
Utorak, 21. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DOBRE VIJESTI

Skoro pa gotovo: Bliži se kraj obnove još jedne zgrade u Kampusu
S

Prostor bi trebao biti opremljen do svibnja sljedeće godine, a nakon toga se očekuje preseljenje sedmero djelatnika/djelatnica sa sadašnje adrese, koju dijele s Centrom za socijalnu skrb, na novu adresu

Ne propustite

Najkasnije do sredine siječnja 2023. godine trebali bi biti završeni radovi na rekonstrukciji zgrade unutar Kampusa za potrebe Obiteljskog Centra u Koprivnici. Ovu informaciju iznijeli su ravnatelj koprivničkog Centra za socijalnu skrb Danijel Rušak i predstojnica  Podružnice Obiteljskog centra Silvija Čavić na sastanku projektnih timova u okviru provedbe dvaju projekata kojih je nositelj Centar za socijalnu skrb Koprivnica, a koji je održan jučer – stoji na službenoj stranici Koprivničko-križevačke županije.

Radi se o dva projekta – „Uspostava Podružnice obiteljskog centra Centra za socijalnu skrb Koprivnica kao podrška procesu deinstitucionalizacije“ i „Obiteljski centar kao mjesto podrške“ financiranih iznosom od 8,5 milijuna kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Europskog socijalnog fonda.

Prostor bi trebao biti opremljen do svibnja sljedeće godine, a nakon toga se očekuje preseljenje sedmero djelatnika/djelatnica sa sadašnje adrese, koju dijele s Centrom za socijalnu skrb, na novu adresu.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulica

Neodoljivim osmijehom i koketnom punđicom pokorila gradski korzo

Među brojnima koji su ovog vikenda šetali gradskim korzom bila je i ova prekrasna djevojka koja je svoju jednostavnu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti