22.1 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DOBRE VIJESTI

Skoro pa gotovo: Bliži se kraj obnove još jedne zgrade u Kampusu
S

Prostor bi trebao biti opremljen do svibnja sljedeće godine, a nakon toga se očekuje preseljenje sedmero djelatnika/djelatnica sa sadašnje adrese, koju dijele s Centrom za socijalnu skrb, na novu adresu

Ne propustite

Najkasnije do sredine siječnja 2023. godine trebali bi biti završeni radovi na rekonstrukciji zgrade unutar Kampusa za potrebe Obiteljskog Centra u Koprivnici. Ovu informaciju iznijeli su ravnatelj koprivničkog Centra za socijalnu skrb Danijel Rušak i predstojnica  Podružnice Obiteljskog centra Silvija Čavić na sastanku projektnih timova u okviru provedbe dvaju projekata kojih je nositelj Centar za socijalnu skrb Koprivnica, a koji je održan jučer – stoji na službenoj stranici Koprivničko-križevačke županije.

Radi se o dva projekta – „Uspostava Podružnice obiteljskog centra Centra za socijalnu skrb Koprivnica kao podrška procesu deinstitucionalizacije“ i „Obiteljski centar kao mjesto podrške“ financiranih iznosom od 8,5 milijuna kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Europskog socijalnog fonda.

Prostor bi trebao biti opremljen do svibnja sljedeće godine, a nakon toga se očekuje preseljenje sedmero djelatnika/djelatnica sa sadašnje adrese, koju dijele s Centrom za socijalnu skrb, na novu adresu.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Palačinkijada

FOTO/VIDEO Palačinke su hit, mladi u Novigradu peku i dijele stotine prefinih slastica u parku

Svi vole palačinke, a Udruga mladih Novigrad Podravski ih voli i pripremati za druge. Već tradicionalna Palačinkijada održava se danas...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×