Slaven Belupo prijavljen zbog razglasa, a zaleđa nije ni bilo

12:35h
0
zaledje

Josip Brezni, povjerenik za natjecanje Prve HNL, potvrdio je da je protiv Slavena Belupa pokrenut disciplinski postupak na temelju prijave delegata subotnje utakmice Slavena Belupa i Dinama (0:2).

Farmaceuti su napravili propust u organizaciji utakmice, jer se nakon vodećeg pogotka Dinama oglasio službeni spiker Mirko Kvakarić i nazočnima priopćio kako je na temelju pregleda snimke utvrđeno da je pogotku gostujuće momčadi prethodilo zaleđe.

MARKETING EPODRAVINA.HR

 

 

Vjerojatno se do sad ni na jednom hrvatskom stadionu do sad nije dogodio takav propust, kojeg je doista teško objasniti. Iz kluba su poručili kako će se očitovati kad i ako nogometna tijela to od njih zatraže.

Iako je bilo i prijedloga o uvođenju „Oka sokolovog” i na stadione, u nogometnom sportu još nije uvedena upotreba kamera za pregledavanje spornih situacija, kao što to postoji u drugim sportovima, poput hokeja i tenisa.

Pregledom snimke utakmice koja je dostupna na tportalu, može se vidjeti kako je Ante Rukavina u trenutku kad mu je Sammir uputio loptu bio ispred Slavenovih obrambenih igrača, dakle nije se nalazio u zaleđu kako je to na razglas objavio službeni spiker.

čitam...