Slaven Belupo // Trener Kopić: Bili smo puno bolji, a Istra je uzela bod

17:37h
0
Trener koprivničkog Slavena Belupa Željko Kopić // Foto: Koprivnica.net

Ovo danas je bilo majko moja mila – rekao je nakon remija u Koprivnici trener Istre Igor Pamić.

Iako je Slaven Belupo bio daleko opasniji i bolji od pulske Istre, igrači Željka Kopića nisu u 10. kolu Prve HNL uspjeli pronaći put do mreže Vanje Iveše.

– Bili smo puno bolji, a Istra je uzela bod. Ovo je bila dosad naša najbolja utakmica. Imali smo dominaciju svih 90 minuta, posjed lopte, mislim, 16 udaraca na gol Istre. Moji dečki bacali su se na glavu, učinili su sve što smo se dogovorili, jako su željeli pobjedu, nemam im što zamjeriti. Iveša je imao svoj dan, sve je obranio – kazao je Kopić i dodao kako se vidi velik napredak u njegovoj momčadi od prvog kola i poraza u Puli.

– Nedostaje nam koji bod, ali ovakva izvedba daje nam nadu da nešto možemo učiniti u idućem kolu protiv Rijeke. No, prije toga očekuje nas Kup u Ludbregu protiv Tehničara iz Cvetkovca i misli su nam usmjerene sada samo prema toj utakmici – naglasio je trener farmaceuta.

Gostujući strateg bio je vrlo kratak.

– Belupo je bio puno bolji, sretno smo uzeli bod. Iveša je bio naš i vaš najbolji igrač. U prvih deset minuta primili smo umalo dva gola, jednostavno nismo bili dobri. Ovo danas je bilo majko moja mila – rekao je trener Istre Igor Pamić.