najava

Slaven gostuje na Poljudu, Stipić: Nećemo postaviti autobus pred svoj gol, idemo igrati i pobijediti

Slaven je na otvaranju sezone prikazao dobre igre, ali nažalost nije to potkrijepila bodovima.

15:00h
0
slaven gorica IB
Tomislav Stipić // Foto: Ivan Brkić

Nogometaši Slaven Belupa sutra će u trećem kolu Hrvatski Telekom Prve lige gostovati kod Hajduka. Utakmica će se od 20.05 igrati bez prisustva publike, a najavio ju je trener koprivničke momčadi Tomislav Stipić za klupske stranice.

– Analizirali smo utakmicu protiv Gorice i izvukli pouke. Bili smo istovremeno ljuti i razočarani jer smo prosuli sva tri boda. Što se tiče utakmice protiv Hajduka, imamo jako pozitivan osjećaj. Veselimo se susretu koji će imati posebnu priču u kojoj se nadamo pozitivnom ishodu za moju momčad, stožer i moj klub – rekao je.

Slaven je na otvaranju sezone prikazao dobre igre, ali nažalost nije to potkrijepila bodovima.

– Mislim da smo u prve dvije prvenstvene utakmice jako dobro izgledali i da smo mogli imati svih šest bodova, a ne samo jedan kao što je sada slučaj. Ipak, nećemo se vraćati na te utakmice već me čini optimističnim to što znam da možemo igrati sa svakim i svakoga pobijediti. Mi na Poljud idemo autobusom, no to prijevozno sredstvo ne želimo prenijeti na teren već idemo igrat nogomet i idemo pobijedit utakmicu. Svi momci koji su krenuli na put to znaju i u to vjeruju – kaže Stipić

Utakmice Slaven Belupa i Hajduka uvijek su zanimljive.

– Zadovoljan bih bio našom dobrom igrom i pobjedom. Ove dvije utakmice nismo igrali loše, no to nismo potkrijepili bodovima. Na kraju se samo pamti rezultat, ali mene raduje igra i hrabrost moje ekipe i naš timski duh. Idemo na pobjedu pa nam slijede dva tjedna pauze u kojima ćemo se moći inhalirati dobrom atmosferom nakon utakmice sa Hajdukom – zaključio je.