Slaven u petak s Interom: pobjedom potvrditi bodove iz Vinkovaca

14:37h
0
110818-crnac-poljak

Stjepan Poljak zamijenit će kartoniranog Josipa Milardovića u ogledu s Interom, kojeg će Slaven Belupo ugostiti u petak.


– Nastojat ću iskoristiti priliku koja bi se ukazala. Nadam se da ćemo pobijediti, iako će biti teško, jer Inter ima dobru momčad – rekao je Poljak.

Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Koprivnici s početkom u 20 sati, a gledateljima će opet biti ponuđeni dodatni sadržaji.

Ispred stadiona bit će postavljen pub s ugostiteljskom ponudom, prodavat će se Slavenovi suveniri, a u poluvremenu će se održati izvlačenje dobitnika nagradne igre za posjetitelje s kupljenim ulaznicama.

Što se tiče Slavenovog sastava, kapetan Alen Maras i dalje nije u konkurenciji za momčad zbog ozljede nožnog palca, ali su ambicije bez obzira na to visoke.

– Želimo pobjedom potvrditi bodove iz Vinkovaca i pokazati da smo gazde na svom terenu, nikome nećemo prepuštati ulogu favorita. Iako Inter ima kvalitetnu mladu momčad te iskusnog i vrlo dobrog trenera, i nas će se nešto pitati. A ako ponovimo veći dio igre koju smo prikazali u Vinkovcima, pobjeda nam ne bi trebala pobjeći – rekao je Pavo Crnac, pomoćni trener Slavena Belupa.

SLAVEN BELUPO (4-2-3-1):  Rodić – Purić, Kokalović, Grgić, Pilipović – Brezovec, Poljak – Mujanović, Gregurina, Benko – Bušić. TRENER: Roy Ferenčina.

PRIČUVE: Pelin, Bubnjić, Mamić, Čanađija, Jakšinić, Havojić, Vojnović.

NEDOSTAJU: Milardović (tri žuta kartona), Maras, Jambrušić (ozlijeđeni), Šomoci (oporavljenik).

čitam...