Slaven u Zagrebu bez Aljoše Vojnovića

13:29h
0
091016-dalic-m

Napadač Slavena Belupa Aljoša Vojnović propustit će subotnje prvenstveno gostovanje kod Zagreba zbog tri žuta kartona. Trener Zlatko Dalić još nije definitivno odlučio tko će ga zamijeniti, no vjerojatno će to biti Bojan Vručina, koji se oporavio od operacije koljena te je potpuno spreman za nastup od prve minute.

– Poraz od Varteksa u Kupu bio je za nas potpuno neočekivan, no dogodi se takva utakmica jednom u godinu dana. Sami smo krivi za taj poraz, ali sad se moramo okrenuti prvenstvu i gostovanju kod Zagreba, gdje želimo zabilježiti pozitivan rezultat. Razgovorom nastojim podići igrače i psihološki ih što bolje pripremiti za utakmice koje su nam preostale do kraja polusezone. Što se tiče sastava za Zagreb, neće biti velikih promjena – najavio je Zlatko Dalić.

 

Utakmica Zagreba i Slavena Belupa počinje u subotu u 15,30 sati, uz povremena uključenja u HTV-ovoj emisiji Volim nogomet.

Vjerojatni sastav Slavena Belupa (4-1-3-2): Pelin – Csizmadia, Kokalović, Rogulj, Maras – Nynkeu – Papa, Posavec, Delić – Vručina, Poredski.

Klupa: Rodić, Ppoldrugač, Purić, Čaval, Šafarić, Jurić, Tepurić.

Nedostaju: Gregurina (ozlijeđen), Vojnović (tri žuta kartona).